Ελλάδα

Δημήτρης Άνθης: Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού του

Δημήτρης Άνθης: Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού του
Δημήτρης Άνθης: Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού του τον φέρνουν αντιμέτωπο με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Δημήτρης Άνθης είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν κατήγγειλε το βιασμό του από γνωστό ηθοποιό, ενώ την ίδια περίοδο η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο για την εξαφάνιση του αδερφού του. Με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ο καταγγελόμενος βιασμός του έγινε τελικά το 2005 και όχι το 2006, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει, τα δεδομένα για την υπόθεση ανατρέπονται και η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περνά στην «αντεπίθεση», κάνοντας λόγο για μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Άνθη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δήλωσε τα εξής: «Σας το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι δεν είμαστε ούτε ο κ. Στραβοπόδης ούτε εγώ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Αν και ο χειρισμός της υπόθεσης κατά αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικός. Από την πρώτη ώρα είπα ότι ο εντολέας μου είναι αθώος και ότι στην ουσία δεν υπήρξε πράξη βιασμού. Αυτό είναι σαφές και σε κάθε τόνο» ανέφερε, αρχικά, ο δικηγόρος κ. Ροδουσάκης.

«Επειδή θεωρούν κάποιοι μέσω της παραγραφής, πως το αδίκημα βιασμού δε θα εξεταστεί στην ουσία, υπόσχομαι προς πάσα κατεύθυνση πως ο βιασμός θα δικαστεί. Αναφέρομαι, προφανώς, στη δική που θα καταστήσουμε δια της μηνυτήριας αναφοράς, εγκαλούμενο τον κ. Άνθη για ψευδή καταμήνυση. Η εντολή που έχω είναι σαφή. Θα του κάνουμε μήνυση. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από αυτή την υπόθεση και από αυτές τις καταθέσεις. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο για το πώς έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα και είναι κάτι που θα ερευνηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη εις βάθος» συμπλήρωσε.

Δημήτρης Άνθης: «Κανένα παιδί δεν αξίζει την κακοποίηση από κανένα»

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Άνθης αρχικά είχε υποστηρίξει ότι ο καταγγελόμενος βιασμός του έγινε το 2005, έπειτα όμως δήλωσε ότι συνέβη το 2006. Σχετικά με αυτό μίλησε στην εκπομπή της Σίσυ Χρηστίδου, «Έλα, Χαμογέλα», όπου παραχώρησε συνέντευξη. «Δεν πήγα στην ανακρίτρια να ανασκευάσω την ομολογία μου. Έκατσα εκεί τρεισήμισι ώρες. Είπα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και παρέδωσα κάθε απόδειξη. Το χαρτί του στρατού τα ομολογεί όλα. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι κανένα παιδί δεν αξίζει την κακοποίηση από κανέναν και όλα τα παιδιά θέλουν φροντίδα», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments