Ελλάδα

Γαλατόπιτα: Κόντρα Μπαρμπαρίγου με γνωστό σεφ

Γαλατόπιτα: Κόντρα Μπαρμπαρίγου με γνωστό σεφ
Γαλατόπιτα: Φανερά ενοχλημένη είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με συνάδελφό της και γνωστό σεφ για τη συνταγή για γαλατόπιτα.

Για τη γαλατόπιτα Μάνης φαίνεται πως έχουν έρθει σε ρήξη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, οι συνταγές της οποίας είναι εξαιρετικές, και ο γνωστός σεφ που έχει κερδίσει το κοινό του με τις γευστικές και πολύ δημιουργικές προτάσεις του. «Σύννεφα» λοιπόν, διακρίνονται στη μεταξύ τους σχέση με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένη κάνοντας κάτι που δεν συνηθίζει και ξεσπώντας στο Instagram κατά σεφ.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές. Και υιοθέτησε ακόμα και το όνομα που της είχε δώσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο λόγος για τη γαλατόπιτα Μάνης. Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει λόγο για αντιγραφή της συνταγής της από κάποιον άλλον σεφ που χρησιμοποίησε ακόμα και το ίδιο όνομα για τη δική του εκδοχή της γαλατόπιτας. Αν και δεν κατονομάζει ποιος είναι, αναφέρεται, σύμφωνα και με άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, στον Άκη Πετρετζίκη αφού στο site έχει τη συγκεκριμένη συνταγή. γαλατοπίτα

Γαλατόπιτα: Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν τη βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!! Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

Όμως σαν νονά της συνταγής, το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα!!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς. Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης. Κι έτσι αυτός πήρε την συνταγή μου και την είπε ακριβώς με το ίδιο όνομα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments