Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Το νέο project που ετοιμάζει είναι έκπληξη

Ντόναλντ Τραμπ: Το νέο project που ετοιμάζει είναι έκπληξη
Ντόναλντ Τραμπ: Μετά την αποχώρηση του από την προεδρία των ΗΠΑ και την απαγόρευση από τα social media είχε εξαφανιστεί από τα τεκταινόμενα.

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, κατάφερε για λίγο καιρό να εξαφανιστεί. Και αυτό γιατί Twitter και Facebook είχαν προχωρήσει σε διαγραφή των λογαριασμών του στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος είχε δηλώσει μάλιστα ότι το Twitter είναι βαρετό. Ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου και τα όσα ακολούθησαν έκτοτε με τα αδιανόητα μηνύματα του στο twitter, είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Τζο Μπάιντεν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποσυρθεί στην έπαυλη του στην Φλόριντας. Όπου και τηρούσε σιγή ιχθύος, καθώς δεν εμφανιζόταν πουθενά και ποτέ. Μετά από ένα διάστημα πλήρους σιωπής, ωστόσο, ο πρώην πλανητάρχης (που στην τετραετία που κυβέρνησε τα είδαμε όλα…) φαίνεται πως επιστρέφει δειλά-δειλά στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ετοιμάζει «αντεπίθεση».

Ντόναλντ Τραμπ: Το μπλόκο στο Twitter

Τον Ιανουάριο, μετά την εισβολή των οπαδών του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου στο Καπιτώλιο, το Twitter ανέστειλε και στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης παράλληλα διέγραψε πολλούς λογαριασμούς εξτρεμιστών που στήριζαν τον πρώην πρόεδρο, συμπεριλαμβανομένων 70.000 που συνδέονταν με το συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό Τραμπ, ο λογαριασμός του οποίου ακολουθείτο από 88 εκατομμύρια χρήστες, δεν άρεσε σε οπαδούς του, ούτε σε ορισμένους υπερασπιστές των διαδικτυακών ελευθεριών, που θεώρησαν την κίνηση ως μια ένδειξη της υπέρμετρης ισχύος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εντούτοις, αυτό δεν εμπόδισε το Twitter να δει τον αριθμό των χρηστών του να αυξάνεται πάνω από το συνηθισμένο τον Ιανουάριο.

H επιστροφή του Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος αναμένεται να επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες, έχοντας στα σκαριά την δική του πλατφόρμα. Ναι σωστά διαβάσατε. Ο κ. Τραμπ αναμένεται να φτιάξει μία δική του πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς χρήστες. Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του, κ. Μίλερ, ανέφερε «Θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες, με τη δική του πλατφόρμα, η οποία θα ορίσει εκ νέου το παιχνίδι και θα προσελκύσει δεκάδες εκατομμύρια χρήστες». Και με αυτό το τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες.

Το comeback του Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν είναι έτοιμο και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων, θέλοντας να μπει στο μάτι σε twitter και Facebook.

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments