Lifestyle

Κατερίνα Καραβάτου: Όταν εμφανίστηκε με το πιο καυτό μίνι που έχετε δει ποτέ

Κατερίνα Καραβάτου: Όταν εμφανίστηκε με το πιο καυτό μίνι που έχετε δει ποτέ
Κατερίνα Καραβάτου: Η καυτή εμφάνιση της παρουσιάστριας που κάνει τους θαυμαστές της να παραληρούν.

Η Κατερίνα Καραβάτου αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της πρωινής ζώνης τα τελευταία χρόνια, καθώς μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Στην φωλιά των Κούκου».  Η γνωστή παρουσιάστρια συνηθίζει να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το κοινό που τη λατρεύει δεν χάνει στιγμή να σχολιάζει με θαυμασμό τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες της!

Με το στιλ της να είναι πάντα προσεγμένο και σικάτο, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι και καυτές εμφανίσεις. Ύστερα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας η Κατερίνα Καραβάτου είναι άνετα μπροστά στο φακό, ωστόσο έχουν υπάρξει στιγμές που η ίδια έχει αφεθεί πολύ πιο ελεύθερη. Απόδειξη αποτελεί το παρακάτω βίντεο από το τηλεοπτικό παρελθόν της παρουσιάστριας, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής της ο σκηνοθέτης αποφάσισε να κάνει ένα πλάνο «φωτιά»!

Η κάμερα κινείται κάτω από το τραπέζι και σιγά σιγά ανεβαίνει προς τα πάνω, δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της παρουσιάστριας. Το αποτέλεσμα; Μα φυσικά, τους θεατές να παραληρούν!

Κατερίνα Καραβάτου: Στον «αέρα» η εκπομπή εξαιτίας του κορωνοϊού!

Τις προηγούμενες ημέρες η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» δεν βγήκε στον αέρα, καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε άτομο της παραγωγής. Δεν ήταν η μόνη εκπομπή του Star που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, καθώς και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» διακόπηκε μέχρι νεωτέρας για τον ίδιο λόγο. Για προληπτικούς λόγους το κανάλι αποφάσισε να διακόψει προσωρινά τις εκπομπές προκειμένου να υποβληθούν οι συντελεστές σε μοριακά τεστ.

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3. Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ», αναφέρει η ανακοίνωση του Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments