Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 22/03

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 22/03
Ελίφ σήμερα: Η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα. Τα δηλητηριώδη χάπια έχουν αρχίσει να την επηρεάζουν σοβαρά αλλά εκείνη δεν μπορεί να το καταλάβει.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ είχε πυρετό. Η Χουμεϊρά πήγε στο δωμάτιο του και εκείνος της ζήτησε να μείνει μακριά του επειδή είναι έγκυος. Η Παρλά πήγε με το ρόφημα, που είχε ετοιμάσει. Ο Κερέμ ήθελε να κοιμηθεί αλλά η Παρλά ήθελε να τον κάνει καλά και να πάνε μαζί στο πάρτι. Η Γκιζέ, η φίλη της Παρλά, της τηλεφώνησε και της είπε πως το πάρτι είναι φοβερό και πρέπει να έρθει. Η Παρλά ήθελε να πάει στο πάρτι αλλά δεν ήθελε να αφήσει τον Κερέμ γιατί ήξερε πως τότε η Σουρεϊγιά θα τον φροντίσει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα. Τα δηλητηριώδη χάπια έχουν αρχίσει να την επηρεάζουν σοβαρά αλλά εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάθε μέρα που περνάει νιώθει χειρότερα. Η Βιλντάν λέει στον Ταρίκ πως η Ματσιντέ δεν μπορεί πια ούτε να σταθεί όρθια. Ο Σαφάκ εξακολουθεί να μην γνωρίζει την αλήθεια για το ποιον φιλοξενεί η Ζουλιντέ στο σπίτι της. Τη συναντάει τυχαία στο δρόμο αλλά πάλι κανείς από τους δύο δεν λέει αυτό που πραγματικά νιώθει.

Η Ελίφ επισκέπτεται τον Κερέμ στο δωμάτιο του και εκείνος χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Ελίφ τον αγκαλιάζει αλλά η Παρλά την απομακρύνει απότομα και με δύναμη λέγοντας της πως ο Κερέμ είναι κουρασμένος. Η Ελίφ τρομάζει και ο Κερέμ απεχθάνεται τον τρόπο που η Παρλά φέρεται στο μικρό κορίτσι. Η Ελίφ επιστρέφει στην κουζίνα λυπημένη και η Γιλντίζ με τη Σουρεγιά ρωτάνε τι συμβαίνει. Η Ελίφ τους μιλάει για τη συμπεριφορά της Παρλά ενώ η Σουρεγιά εκπλήσσεται με τον τρόπο που η Παρλά συνεχίζει να υποστηρίζει το ψέμα της.

Η Ματσιντέ είναι σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να φωνάξει βοήθεια αλλά δεν τα καταφέρνει, η φωνή της είναι αδύναμη. Σηκώνεται να πάει μέχρι την πόρτα αλλά πέφτει. Ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με την Ιντζί και τον Εμιρχάν. Η Τουλάι τον καλεί στο μαγαζί να πιει ένα τσάι και εκεί καταλαβαίνει πως η Μελέκ φιλοξενείται στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανακουφίζεται. Η Σουρεγιά βρίσκει μόνη την Παρλά και της λέει πως ξέρει για το πάρτι. Η Χουμεϊρά βρίσκει τη μητέρα της στο πάτωμα και φωνάζει να τη βοηθήσουν. Η Ματσιντέ δεν κουνιέται και αμέσως καλούν ασθενοφόρο

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments