Video

Λευτέρης Ελευθερίου: Έκανε χαμό ως Σάκης Ρουβάς

Λευτέρης Ελευθερίου: Έκανε χαμό ως Σάκης Ρουβάς
Λευτέρης Ελευθερίου: Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Σάκη Ρουβά και μέσα σε ένα σκηνικό το οποίο θύμιζε συνεργείο αυτοκινήτων, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και μπορεί να μην ήταν ο νικητής του χθεσινοβραδινού (Κυριακή 21 Μαρτίου) σόου του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, καθώς το κέρδισε η Τάνια Μπρεάζου αλλά σίγουρα εντυπωσίασε ως Σάκης Ρουβάς και δεν τα βρήκε καθόλου δύσκολα. Για αυτό και πήρε τα συγχαρητήρια από την κριτική επιτροπή.

Με εμφανίσεις από τα παλιά και τον Λευτέρη Ελευθερίου να ανοίγει την αυλαία, ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Σάκη Ρουβά και μέσα σε ένα σκηνικό το οποίο θύμιζε συνεργείο αυτοκινήτων, όπως στο βίντεο κλιπ του Έλληνα τραγουδιστή, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και το ευχαριστήθηκε ερμηνεύοντας το «Τώρα Αρχίζουν τα Δύσκολα». Και ο Λευτέρης Ελευθερίου θύμιζε τον Σάκη τόσο πολύ, τόσο εξωτερικά όσο και με τις φωνητικές του ικανότητες. Λευτέρης Ελευθερίου

Λευτέρης Ελευθερίου: Επέστρεψε ως Σάκης Ρουβάς:

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Το Your Face Sounds Familiar θα δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.  Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, ήρθε με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επέστρεψαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα. Το Your Face Sounds Familiar All Star έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments