Ελλάδα

Eπίθεση στους Αμπελόκηπους: Ξυλοκόπησαν σύζυγο αστυνομικού

Eπίθεση στους Αμπελόκηπους: Ξυλοκόπησαν σύζυγο αστυνομικού
Eπίθεση στους Αμπελόκηπους: Οι δύο νεαροί πλησίασαν τη σύζυγο του αστυνομικού, ο ένας της φώναξε και ο άλλος της έριξε γροθιά στο πρόσωπο.

Νέα επίθεση εναντίον αστυνομικών. Αυτή τη φορά η επίθεση έγινε σε σύζυγο του ένστολου από δύο νεαρούς στους Αμπελόκηπους. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, άγνωστοι είχαν πετάξει έξω από το σπίτι του αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών τρικάκια με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η επίθεση στους Αμπελόκηπους έγινε όταν η σύζυγος του αστυνομικού είχε βγει από το σπίτι της για να πάει σε κατάστημα της περιοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο νεαρούς, με τον έναν από τους δύο να της φωνάζει «αυτή είναι η γυναίκα του μπάτσου» και τον δεύτερο να τη χτυπά στο πρόσωπο και να την τραυματίζει. Την προανάκριση για την επίθεση στους Αμπελόκηπους στη σύζυγο αστυνομικού έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Eπίθεση στους Αμπελόκηπους: Δείτε το σημείωμα:

Eπίθεση στους Αμπελόκηπους

Ωστόσο σοκάρει και η κατάθεση που έδωσε ο ειδικός φρουρός από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που παραλίγο να χάσει τη ζωή του στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε στην ανακρίτρια τις δραματικές στιγμές που έζησε όσο ήταν πεσμένος στο έδαφος και δεχόταν τα δολοφονικά χτυπήματα από ομάδα ατόμων. «Ζω από θαύμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός στην κατάθεση του ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.

Νέα Σμύρνη: «Θα πεθάνεις κωλόμπατσε»

Ο αστυνομικός της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» είπε στην ανακρίτρια για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ότι δεχόταν χτυπήματα στο κεφάλι και ότι ήθελαν να πάρουν το όπλο του. «Αισθάνθηκα κάποιον από πίσω μου να ορμάει επάνω μου, να με πιάνει από το λαιμό και ρίχνοντάς με κάτω να μου τραβάει το κράνος με το χέρι του ώστε να βγει. Το κράνος όντως βγήκε, παρόλο που ήταν ασφαλισμένο στο λαιμό μου.

Όσο βρισκόμουν στο έδαφος αισθάνθηκα αρχικά ένα λάκτισμα επάνω μου και στη συνέχεια ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν επάνω μου, τα οποία στόχευαν κατευθείαν στο κεφάλι, φωνάζοντας «σκοτώστε τον, πάρτε του το όπλο, θα πεθάνεις κωλόμπατσε». Προσπάθησα να προστατέψω το όπλο μου γιατί αισθανόμουν να το τραβάνε από τη θήκη μου. Προσπάθησα να προστατέψω όσο μπορούσα το σώμα μου και το κεφάλι μου με τα χέρια μου, καθώς ένιωθα ένα τεράστιο πλήθος να με χτυπάει. Πήραν κομμάτια από τον εξοπλισμό μου και συνειδητοποίησα μου έλειπαν γεμιστήρες.  Νέα Σμύρνη

Από τη στιγμή που ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου με χτυπούσε στο κεφάλι με σκοπό να με σκοτώσει δεν θα δίσταζε παίρνοντας το όπλο μου να με πυροβολήσει και κάποιος. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω, ότι φθάνει το τέλος μου, ότι το πλήθος δεν θα σταματήσει να με χτυπάει μέχρι να με δει να πεθαίνω. Νιώθω ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα που με χτυπούσαν έχασα τις αισθήσεις μου. Όλο αυτό το περιστατικό διήρκεσε περίπου 2 λεπτά. Θεωρώ ότι επειδή έχασα τις αισθήσεις μου το πλήθος, νόμιζε ότι είχα πεθάνει, οπότε και μείωσε τα χτυπήματα σε βάρος μου…». Για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του ήδη έχουν προφυλακιστεί τρία άτομα ενώ μαζί με τον αστυνομικό ήταν και ο δικηγόρος του Θανάσης Πλεύρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments