Ελλάδα

Πέθανε η Ελευθερία Κονδύλη

Πέθανε η Ελευθερία Κονδύλη
Ελευθερία Κονδύλη: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

H δημοσιογράφος Ελευθερία Κονδύλη πέθανε σε ηλικία 53 ετών ύστερα από μάχη με ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπιζε. Μετά την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανωλά και του«φωτορεπόρτερ των διάσημων» Δημήτρη Αλεξιάδη, έρχεται μια ακόμα δυσάρεστη είδηση.

Όπως αναφέρεται η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. «Προσέφερε τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος», επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΡΤ. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ελευθερία Κονδύλη: Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη συνάδελφο Ελευθερία Κονδύλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments