Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που ανέβασε και πήρε 70.000 likes σε 1 ώρα

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που ανέβασε και πήρε 70.000 likes σε 1 ώρα
Ιωάννα Τούνη: Ως γνωστόν, η influencer έχει φανατικό κοινό που την ακολουθεί στα social media. Πώς τους αιφνιδίασε με μια φωτογραφία που δεν περίμεναν.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς στο Instragram. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφία που κάνει «μπαμ», ενώ ιδιαίτερες είναι πάντα οι φωτογραφίες από τα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έγινε πρώτο θέμα συζήτησης για ακόμα μία φορά το απόγευμα της Κυριακής. Τι έκανε η δημοφιλής Ιωάννα; Προχώρησε σε μία εκκεντρική αλλαγή, η οποία, αν και προσωρινή, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η Τούνη, βλέπετε, είπε να γίνει… κοκκινομάλλα για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης, με το αποτέλεσμα να διχάζει το κοινό της και να σχολιάζεται διαρκώς.

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη φωτογραφία με την κατακόκκινη περούκα που ξεπέρασε τις 70.000 likes σε μία ώρα!

Ιωάννα Τούνη: Τι λέτε της πάει το κόκκινο;

Ιωάννα Τούνη: Τι λέτε της πάει το κόκκινο;

Ιωάννα Τούνη: Το διασκέδασε στη νέα της φωτογράφιση

Ιωάννα Τούνη: Το διασκέδασε στη νέα της φωτογράφιση

Ιωάννα Τούνη: Η πρόσφατη εξομολόγηση που σόκαρε

Θύμα bullying στο σχολείο είχε πέσει η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ιωάννα εξομολογήθηκε ότι βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο είτε για τις ελιές που έχει στο πρόσωπό της, είτε για τα αυτιά της, ενώ καταλήγοντας αποκάλυψε ότι έχει τύχη να μαζευτούν έξι αγόρια έξω από το σπίτι της και να αρχίσουν να τη φτύνουν στο πρόσωπο.

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει».

«Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλει ποτέ κανέναν…» σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments