Πως Να

Android εφαρμογές: Πως να λύσετε τα προβλήματα

Android εφαρμογές: Πως να λύσετε τα προβλήματα
Android εφαρμογές: Ολοένα και περισσότερες εφαρμογές εμφάνισαν λειτουργικά προβλήματα κατά την λειτουργία στις συσκευές Android.

Πολλοί χρήστες βρίσκονται σε αναμονή της έκδοσης 12 των Android, η οποία θα δίνει πολλές νέες δυνατότητες  και εφαρμογές στους χρήστες. Μία από αυτές είναι και η νέα επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το δίκτυο (wifi) χωρίς να πρέπει να θυμούνται ή να αποκαλύπτουν τον κωδικό ασφαλείας τους.

Παρόλα αυτά, πρόσφατα χρήστες διαμαρτυρήθηκαν, ότι εφαρμογές όπως το Google play και το Chrome ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν. Σημειώνεται πως το Chrome, επιτρέπει το άνοιγμα ενός browser εντός των εφαρμογών, όπως, π.χ., όταν ανοίγεις ένα link από το Gmail για να βλέπεις απευθείας την ιστοσελίδα από εκεί.

Android εφαρμογές:  Οι λειτουργίες που “κράσαραν”

Google play, Gmail, Yahoo Mail, Google Chrome, καθώς και αρκετές ακόμη γνωστές ή μη εφαρμογές, δεν λειτουργούσαν σωστά, ενώ παρατηρήθηκαν και ξαφνικοί τερματισμοί τους. Ούτε η επανεκκίνησή τους μάλιστα, αλλά ούτε και του ίδιου του τηλεφώνου δεν διόρθωσαν το πρόβλημα.

Android εφαρμογές:  Η λύση στο πρόβλημα

Η γρηγορότερη και πιο… σίγουρη λύση για να απαλλαγεί κάποιος από το πρόβλημα είναι να απεγκαταστήσει τα updates του WebView μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής του. Ακολούθως πάει στην ενότητα Apps, όπου θα βρει την εφαρμογή Android System WebView, επιλέγοντας τέλος “Uninstall Updates”.

Τη συγκεκριμένη λύση πρότεινε μάλιστα και ο επίσημος λογαριασμός της Samsung στις ΗΠΑ.

Android εφαρμογές:  Η “κόντρα” IOS – Android

Η «κόντρα» μεταξύ Android και iOS είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Το Android είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο λογισμικό στον κόσμο. Οι συσκευές με Android έχουν περισσότερες πωλήσεις από όλες τις συσκευές Windows, iOS και Mac OS X μαζί. Μάλιστα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, επενδυτής, προγραμματιστής υπολογιστών και εφευρέτης Μπιλ Γκέιτς έδωσε συνέντευξη στο Clubhouse και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο που χρησιμοποιεί Android συσκευές και όχι iOS.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, έχει ένα Android τηλέφωνο για καθημερινή χρήση, αλλά έχει στην κατοχή του και iPhone για να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Όσο για το λόγο που προτιμά ένα Android τηλέφωνο για γενική χρήση, δήλωσε ότι «κάποιοι από τους Android κατασκευαστές προεγκαθιστούν το λογισμικό της Microsoft με έναν τρόπο που το κάνει ευκολότερο για εμένα και είναι πιο ευέλικτοι στους τρόπους που συνδέεται το πρόγραμμα με το λογισμικό και έτσι το συνήθισα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments