Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα 25 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821:

Κριός

Οι πολλοί περισπασμοί σε διάφορους τομείς της ζωής σου, θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο που θα μπορούσες να αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς κάτι φαινομενικά επείγον, να το αναβάλλεις μέχρι αύριο ή αργότερα; Δες τι μπορείς να κάνεις για να βρεις χρόνο ώστε να περάσεις όμορφες κι αισθησιακές στιγμές με τον εραστή σου. Μην αφήνεις κάποιες υποχρεώσεις, να ξεπερνούν τις δικές σου ανάγκες. Δεν είναι ανέφικτη η προσπάθεια, να επαναφέρεις μια άδικη ανισορροπία.

Ταύρος 

Η αντιμετώπιση τυχόν δυσάρεστων ή ανθυγιεινών συνηθειών στην ερωτική σου ζωή είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα μόνο μην κάνεις υπερβάσεις. Η εισαγωγή υγιών αλλαγών για να εξαλειφθεί η ρουτίνα που δημιουργεί εμπόδια ανάμεσά σας, θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Να έχεις όμως υπόψη πως οι αλλαγές πρέπει να είναι σταδιακές για να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις, ώστε ν’ αντέξουν στη δοκιμασία στου χρόνου.

Δίδυμοι

Η ενθάρρυνση της ισορροπίας μπορεί να ανοίξει την πόρτα στην αρμονία της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου τώρα. Όμως εξίσου απαραίτητος είναι και ο αμφίδρομος σεβασμός. Αν έχει δημιουργηθεί κάποια ρομαντική ένταση και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου… τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το παραδεχτείς. Αν αυτό που επιζητάς είναι συμπόνια και κατανόηση, τότε θα δεις πως το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σου, θα το προσφέρει.

Καρκίνος

Σήμερα η φιλοδοξία σου, πρέπει να αφορά την ενίσχυση των συναισθηματικών σου θεμελίων. Για να βελτιώσεις όμως τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην ερωτική σου ζωή πρέπει να εκμεταλλευτείς όλη τη διαθέσιμη φαντασία σου. Η προσπάθεια που καταβάλλεις, θα προσφέρει πολύ περισσότερα από την επίτευξη του παθιασμένου σκοπού σου. Αν κάνεις μεγαλύτερες σκέψεις και εστιάζεις σ’ αυτό που θέλει η καρδιά σου, θα οδηγηθείς σε μια νέα και συναρπαστική περιοχή!

Λέων 

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει την ανάγκη σου να μείνεις σπίτι δίπλα στον εραστή σου σήμερα. Ίσως να υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείς να απομακρυνθείς από την ερωτική σου φωλιά όσο κι αν το επιθυμείς. Όμως μη σε εμποδίσει κάτι τέτοιο, από το γευτείς διασκεδαστικές κι ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, στο οικείο και άνετο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Το άνοιγμα της πόρτας σε κάποιον που συνδέεται με το ερωτικό σου παρελθόν μπορεί να έχει εκτεταμένες συνέπειες. Μπορεί…. οδηγημένη από την περιέργειά σου να κάνεις μια αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να έρθεις αντιμέτωπη με έναν πρώην. Όμως αυτή η κίνηση θα έχει σημαντικές συνέπειες στην υπάρχουσα σχέση σου. Γι’ αυτό πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με αρκετή προσοχή.

Ζυγός 

Μπορεί να επιλέξεις να είσαι λιγότερο αμυντική και περισσότερο ανθεκτική συναισθηματικά, αυτή τη στιγμή. Ίσως αυτό είναι απαραίτητο για να κάνεις μια καθυστερημένη συζήτηση με τον εραστή σου, ή για να ζητήσεις την υποστήριξή του, κάτι που δείλιαζες να κάνεις μέχρι πρόσφατα. Θα δεις με ποιο τρόπο η υποστήριξη του εραστή σου, θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις ή να αποκτήσεις τις γνώσεις που δεν μπορούσες μόνη σου.

Σκορπιός

Μπορεί να πιστεύεις πως ένα ζήτημα της ερωτικής σου ζωής πρέπει να το κρατάς για τον εαυτό σου. Όμως πολύ σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν μπορείς να το κρατάς άλλο μέσα σου. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να τολμήσεις να αποκαλύψεις όσα σκέφτεσαι στο ταίρι σου. Πριν μιλήσεις όμως, καλό είναι να έχεις προετοιμαστεί για την υπομονή και την αυτοσυγκράτηση που ίσως χρειαστεί να δείξεις, ώστε να καλυτερέψουν οι τρέχουσες συνθήκες σου.

Τοξότης 

Αν αισθάνεσαι πως επικρατεί ένας εκνευρισμός και μια ανυπόμονη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να αποδεχτείς ό,τι είναι περιττό κι ενοχλητικό. Τώρα έχεις διαθέσιμη άφθονη συναισθηματική ενέργεια που μπορείς να την συνδυάσεις με την αίσθηση για περιπέτεια, που σε διακρίνει, ούτως ή άλλως. Η προσαρμογή και η εφαρμογή του αυξημένου πάθους για να νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένη ερωτικά, μπορεί και πρέπει να είναι προτεραιότητα τώρα!

Αιγόκερως

Μια πρόκληση στη σχέση σου, μπορεί να μην έχει άμεση απάντηση ή λύση. Ωστόσο, ζητώντας βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιους έμπιστους φίλους ίσως πάρεις χρήσιμες πληροφορίες. Φυσικά, εναπόκειται σε σένα η οποιαδήποτε απόφαση. Όμως το να ξέρεις τι σκέφτονται οι άλλοι ή πώς θα αντιδρούσαν ή θα ανταποκρίνονταν σε παρόμοιες ρομαντικές περιστάσεις, θα σου δώσουν αρκετά για να σκεφτείς.

Υδροχόος

Ανέδειξε τις ρομαντικές σου ιδιότητες κι εστίασε στις ερωτικές περιπέτειες που αναζητάνε την προσοχή σου. Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, η «συνεργασία» είναι το όνομα του παθιασμένου παιχνιδιού. Μπορείς να ενισχύσεις τη συνεργασία με το ταίρι σου, γι’ αυτό ασχοληθείτε από κοινού στο σχεδιασμό πλάνων, για την επίτευξη των στόχων σας.

Ιχθύες

Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να ελέγξεις πού πηγαίνουν τα χρήματα τόσο τα δικά σου όσο και του εραστή σου. Ιδιαίτερα αν η επίτευξη ενός μελλοντικού στόχου, χρειάζεται μετρητά. Φυσικά, δεν εξαρτάται η σχέση από το χρήμα. Όμως η δημιουργία ενός οικονομικού σχεδίου και η προσκόλλησή σας σ’ αυτό… θα μπορούσε να κάνει ένα κοινό, παθιασμένο σας όνειρο, πραγματικότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments