Lifestyle

Survivor spoiler: Άσχημα τα νέα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor spoiler: Άσχημα τα νέα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Survivor spoiler: Τι συμβαίνει με την παίκτρια του Survivor;

Τις τελευταίες ημέρες η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έχει παραδεχτεί πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την κόρη της στο Survivor, αλλά βρίσκει κλειστές πόρτες.

Πολλοί υπέθεσαν πως πρόκειται για τη δυσαρέσκεια της οικογένειά της σχετικά με τη σχέση που έχουν εντός παιχνιδιού η Μαριαλένα με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι πολύ σοβαρότερα.

Ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», θέλει τη μητέρα της 25χρονης παίκτριας να πασχίζει να επικοινωνήσει μαζί της τόσο λόγω της δυσαρέσκειάς της για τον τρόπο που η κόρη της αντιμετωπίζει τον Κατσούλη όσο και λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα της, Γιώργου, το οποίο τον αναγκάζει να νοσηλευτεί. Έτσι, η μητέρα της κρίνει πως είναι απαραίτητο να την ενημερώσει, προκειμένου η ίδια να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στον Άγιο Δομήνικο και να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη νίκη ή να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό του μπαμπά της.

Η απάντηση της παραγωγής, πάντως, ήταν πέρα για πέρα αρνητική, ενημερώνοντας την κ. Χαραλαμποπούλου πως η Μαριαλένα έχει υπογράψει συμβόλαιο βάσει του οποίου συγγενείς δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της, εκτός -στην συγκεκριμένη περίπτωση- αν υπάρχει επίσημο έγγραφο νοσηλείας του πατέρα της. Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, κανείς δεν το γνωρίζει…

Survivor spoiler: Τι δηλώνει ο σύντροφος της Μαριαλένας:

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Survivor, όχι τόσο λόγω αντιπαραθέσεων ή κλίκας αλλά κυρίως επειδή υπήρξαν ζευγάρι στο πρόσφατο παρελθόν. Ο τωρινός σύντροφος της Μαριαλένας, Γιώργος Λιβάνης, έχει αναφερθεί σε συνέντευξή του σχετικά με όλο που έχει δημιουργηθεί μετά και την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι. «Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία. Μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο που αυτό είναι το όνειρό του», εξέφρασε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης. Στη συνέχεια, προσέθεσε για το Survivor ότι «το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού. Μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments