Lifestyle

Masterchef spoiler 27/3: Ανατροπή με αποχώρηση έκπληξη

Masterchef spoiler 27/3: Ανατροπή με αποχώρηση έκπληξη
Masterchef spoiler 27/3: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Τι αναμένεται να δούμε σήμερα

Το νέο σποίλερ του Masterchef για το σημερινό επεισόδιο (27/3), φαίνεται πως θα φέρει μια πολύ δυνατή αναμέτρηση μεταξύ των μπλε και των κόκκινων. Να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πληροφορίες για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της φετινής σεζον.

Masterchef spoiler 27/3: Το σημερινό «ντέρμπι»

Η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας ανέδειξε νικήτρια την πράσινη ομάδα, με διαφορά μόλις ενός πόντου από την κόκκινη. Έτσι έμειναν τρεις ομάδες: Μπλε, κόκκινη και κίτρινη. Και έπρεπε να διαγωνιστούν για την ασυλία, με την κίτρινη ομάδα να κάνει το καλύτερο πιάτο. Έτσι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η κόκκινη και η μπλε ομάδα, διεκδικώντας με νύχια και με δόντια την παραμονή τους στο σόου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν νικήτρια θα είναι η κόκκινη ομάδα, με την μπλε να μην καταφέρνει να ανταπεξέλθει στη δοκιμασία. Οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν αρχικά, σε ένα τεστ γευσιγνωσίας με κλειστά μάτια και οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα κληθούν να μαγειρέψουν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Μαρίνα, Κωνσταντίνα και Πάνος, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με πιο επικρατέστερο σενάριο την αποχώρηση μία εκ των δύο παικτριών. 

Masterchef spoiler 27/3: Ποιοι ακούγονται για τελικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τηλεοπτικό περιοδικό Tv24, αυτοί είναι οι παίκτες που συνθέτουν τη «χρυσή» δεκάδα. Πρόκειται κατά βάση, για παίκτες που απασχόλησαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες και δεν μπλέχτηκαν σε ίντριγκες. Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματά τους:

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της τη θεωρούν φαβορί και τη φοβούνται για το τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια κουζίνα. Η μαγείρισσα από την Καλλονή της Λέσβου έχει αποδείξει πολλάκις, απέναντι από τους κριτές, τι μπορεί να δημιουργήσει με λίγα απλά υλικά. Εξάλλου, και τα social media θέλουν να είναι η φετινή νικήτρια. MasterChef spoiler

Διονύσης Σαρακίνης

Γρήγορα κατάλαβε πως αν θέλει να προοδεύσει μέσα και έξω από την κουζίνα του διαγωνισμού, θα πρέπει θα μείνει στοχοπροσηλωμένος στον πάγκο του. Με πολλή δουλειά και σεβασμό απέναντι στους κριτές, θα μπει στη 10άδα και μάλιστα θα αργήσει να αποχωρήσει από αυτήν.

Ανούς Χεριμιάν

Η παίκτρια από την Αρμενία αποφάσισε να βάλει ψηλούς στόχους, να αφήσει για λίγο πίσω της την ταβέρνα της μητέρας της και να εξελιχθεί όσο μπορεί στον διαγωνισμό του STAR. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα.

Μαρία Λαζαρίδου

Κάνει παρέα με τον Ιωάννη. Μάλιστα λέγεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται δίκαιη σε κάθε απόφα­ση της. Δεν κατακρίνει και οι απόψεις της μέχρι το τέλος του διαγωνισμού είναι σταθερές. MasterChef spoiler

Στέφανος Χίλας

Δεν θέλει απλά να κερδίσει αλλά και να αφήσει πίσω του κάτι πρωτοποριακό. Είναι ο μόνος που μίλησε εξ αρχής ειλικρινά για τους συμπαίκτες του και παρά το γεγονός ότι πολλοί του γύρισαν την πλάτη, εκείνος βρήκε τον δρόμο μέχρι τη δεκάδα του διαγωνισμού. Σίγουρα θα φτάσει και ψηλότερα.

Νίκος Σκορδάκης

Εκτός από καλό χαρακτήρα, πράγμα αδιαπραγμάτευ­το για τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, έχει και μαγειρική αντίληψη. Αγαπημένο του υλικό είναι, όπως έχει τονίσει κατ’ εξακολούθηση, το ψάρι και καθώς ο αγαπημένος του αριθμός είναι το 5. Και θεωρεί πως η νίκη αυτού του διαγωνισμού του… ανήκει.

Παύλος Χάπιλος

Μέχρι πρότινος  ζούσε στην Αγγλία όπου και δούλευε ως χημικός. Όμως τα παράτησε όλα για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική που υπεραγαπά. Και όπως φαίνεται δικαιώθηκε για την απόφαση του αφού πέρασε με ευκολία στους δέκα καλύτερους του διαγωνισμού.

Λία Μακροστέργιου

Η πιο ήσυχη μαγείρισσα του ριάλιτι είναι αναμφισβήτητα η Λία. Ο στόχος για εκείνη είναι ένας και είναι το έπαθλο. Το έχει υποσχεθεί άλλωστε και στην 4χρονη κόρη της.

Τζιοβάνι Σκαράτζι

Η ήσυχη δύναμη του διαγωνισμού κατάγεται από την Ιταλία και για την ακρίβεια έχει μεγαλώσει στο εστιατόριο που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι. Εκεί αγάπησε την κουζίνα. Και αποφάσισε να δηλώσει μέρος στον διαγωνισμό.

Παναγιώτης Τζαμάλης

Ο «Τζαμάλ», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, κρατά την ουσία της μαγειρικής, ενώ σκοπός του είναι να δείξει στους τηλεθεατές τι μπορούν να κάνουν με οικονομικά υλικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments