Video

MasterChef spoiler: Αυτός αποχωρεί σήμερα

MasterChef spoiler: Αυτός αποχωρεί σήμερα
MasterChef spoiler: Έμειναν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να παλεύουν για τη θέση τους στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Νέο spoiler έχουμε για το MasterChef, την ώρα που βέβαια, υπάρχουν ήδη πληροφορίες για το ποιοι μπορούν να πάνε στον μεγάλο τελικό. Θυμίζουμε πως η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας ανέδειξε νικήτρια την πράσινη ομάδα, με διαφορά μόλις ενός πόντου από την κόκκινη. Έτσι έμειναν τρεις ομάδες: Μπλε, κόκκινη και κίτρινη. Και έπρεπε να διαγωνιστούν για την ασυλία, με την κίτρινη ομάδα να κάνει το καλύτερο πιάτο.

MasterChef spoiler: Ποιος αποχωρεί και ποιοι μένουν;

Αυτό σημαίνει ότι έμειναν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να παλεύουν για τη θέση τους στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής που προβάλλεται στο Star. Σήμερα λοιπόν, Σάββατο 27 Μαρτίου θα δούμε τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται, αρχικά, σε ένα τεστ γευσιγνωσίας με κλειστά μάτια και οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα κληθούν να μαγειρέψουν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η μπλε ομάδα θα είναι η ηττημένη και έτσι Μαρίνα, Κωνσταντίνα και Πάνος, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μάλιστα, μία από τις δύο παίκτριες φαίνεται πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

MasterChef: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Θυμίζουμε πως ο πέμπτος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριου του 2021 και το Star υπόσχεται να μην μοιάζει με κανέναν από τους προηγούμενους. «Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με νέους διαγωνιζόμενους που θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη λευκή ποδιά», ανέφερε το γνωστό κανάλι σε δημοσίευσή του στο Instagram. «Εντάξει, είπαμε τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά κριτές δεν αλλάζουμε!

Σκοπός τους να βρουν ανάμεσα στους δεκάδες διαγωνιζόμενους, εκείνους που αξίζουν μια θέση στην κουζίνα του MasterChef». Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του Star για την πρεμιέρα του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής. Το MasterChef λοιπόν, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star για μια ακόμα χρονιά, με τον πέμπτο κύκλο, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef. MasterChef spoiler

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: Η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα. Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό με τους τρεις σεφ να μην ζητούν την τελειότητα αλλά να την απαιτούν…! Και μετά την ιδιότυπη… ομηρία τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments