Video

Κάτια Ζυγούλη: Συγκινεί για την φωτιά στο Μάτι

Κάτια Ζυγούλη: Συγκινεί για την φωτιά στο Μάτι
Κάτια Ζυγούλη: Συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» η Κάτια Ζυγούλη όταν αναφέρθηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Για την δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς με την φωτιά στο Μάτι, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού. Παράλληλα αανφέρθηκε και στα μελλοντικά της σχέδια για την τηλεόραση.

Τον Ιανουάριο η 8χρονη κόρη της είχε τα γενέθλιά της και όπως φάνηκε και από τη φωτογραφία που μοιράστηκαν με το Σάκη Ρουβά, μοιάζιει περισσότερο στον τελευταίο. Η ίδια φαίνεται πως της αρέσει ιδιαίτερα και να μαγειρεύει.

Κάτια Ζυγούλη: Η αναφορά στη φωτιά στο Μάτι

“Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ. Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα. Ήταν δύσκολο. Πήρα το μάθημα για εμπιστοσύνη, δηλαδή δεν μπορείς να τα ελέγξεις ή να τα προβλέψεις όλα. Πρέπει να πορεύεσαι με εμπιστοσύνη, όπου κι αν πιστεύεις, και να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα” δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη σύμφωνα με το zappit.

“Έτυχε πριν λίγες ημέρες να φύγω για μια δουλειά, ενώ τα παιδιά είχαν τηλεργασία κι είπα να φύγω κρυφά για να μην τα αναστατώσω. Λέω όχι μην το κάνεις. Γύρισε και φίλησέ τα, δεν ξέρεις τι συμβαίνει το επόμενο λεπτό” εξομολογήθηκε.

Κάτια Ζυγούλη

Κάτια Ζυγούλη: Ετοιμάζει νέα εκπομπή

Μία νέα εκπομπή στην τηλεόραση ετοιμάζει η Κάτια Ζυγούλη μετά τις «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται». Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε ότι το τραγούδι του «Ήρθες» γράφτηκε για την κόρη της Αναστασία και ο Σάκης το ηχογράφησε λίγες ώρες μετά τη γέννησή της.

«Ο Σάκης με την καραντίνα έχει απογειώσει τον ρόλο του ως μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια και μίλησε για την πρώτη απόπειρά της στην τηλεόραση. «Μου άρεσε πάρα πολύ το ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ, αν και με τη μόδα δεν το έχω πάρα πολύ. Είμαι συγκεκριμένη στο στυλ μου. Αυτή τη στιγμή ήμαστε στην τελική ευθεία για μια νέα εκπομπή και το concept της θα είναι πώς να κάνουμε ευχάριστη τη ζωή μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments