Ελλάδα

Επίθεση Περιστέρι: Έπεσαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα

Επίθεση Περιστέρι: Έπεσαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα
Επίθεση Περιστέρι: Η Αστυνομία, που βρήκε επτά κάλυκες στο σημείο, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μια νέα επίθεση σημειώθηκε στο Περιστέρι όταν άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα με στόχο κατάστημα που λειτουργούσε ως κάβα στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 03.00, σταμάτησε μια μηχανή έξω από το κατάστημα και αμέσως μετά έπεσαν πυροβολισμοί.

Στη συνέχεια, οι δράστες έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο. Η Αστυνομία, που βρήκε επτά κάλυκες στο σημείο, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Έχουν γίνει κι άλλες αντίστοιχες επιθέσεις στο Περιστέρι στο παρελθόν

Στο Περιστέρι πάντως, έχουν σημειωθεί κι άλλες επιθέσεις, αντίστοιχες, στο παρελθόν. Ήταν πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν σημειώθηκαν δύο εγκλήματα με διαφορά λίγων ωρών, συγκλονίζοντας τους κατοίκους του Περιστερίου. Το ένα μέσα σε σπίτι μεταξύ δύο συγκατοίκων και το δεύτερο σε καφετέρια ιδιοκτησίας του ζευγαριού ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη. Ήταν γύρω στις 20.00 το βράδυ όταν στη φιλήσυχη περιοχή, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί μέσα από καφετέρια. Ένας άνδρας έπεσε αιμόφυρτος με τρεις σφαίρες, στο κεφάλι και την πλάτη, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων. Λίγο αργότερα, κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου μεταφέρθηκε.

Ο κόσμος, όπως ήταν αναμενόμενο, τρομοκρατήθηκε. Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Οι μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι ο δράστης είχε τέτοιο μένος που μετά τους τρεις πυροβολισμούς, μπήκε μέσα στην καφετέρια και χτυπούσε με μανία το θύμα στο κεφάλι με το όπλο. Τότε ήταν που του έπεσε και ο γεμιστήρας, σημαντικό στοιχείο στα χέρια της της αστυνομίας. Το θύμα ήταν ένας νεαρός και ήταν θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments