Ελλάδα

Κρήτη εξαφάνιση: Η 87χρονη βρέθηκε ζωντανή

Κρήτη εξαφάνιση: Η 87χρονη βρέθηκε ζωντανή
Κρήτη εξαφάνιση: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 87χρονης στην Κρήτη, η οποία βρέθηκε ζωντανή σήμερα.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μίας 87χρονης στην Κρήτη, η οποία βρέθηκε ζωντανή. Σημειώνεται ότι η 87χρονη είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, με την οικογένειά της να αγωνιά για την τύχη της γυναίκας. Η 87χρονη βρέθηκε σε κοντινή περιοχή από το σημείο που εξαφανίστηκε.

Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση αρχών και εθελοντών για την εύρεση της ηλικιωμένης

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εμφανώς καταπονημένη όταν βρέθηκε και οι Σαμαρείτες που την εντόπισαν μέσα σε έναν σταύλο της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, προτού μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Σημειώνεται ότι η 87χρονη είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Κυριακής από το χωριό Πλάτανος του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά. Η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθιστώντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το ίδιο βράδυ από τον ανιψιό της στο αστυνομικό τμήμα κι αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού. Η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμών της ήταν έντονη από την πρώτη στιγμή, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί, αλλά και  η ομάδα Πολιτικής Προστασίας και εργαζομένων του Δήμου Γόρτυνας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και δεκάδων εθελοντών.

Στα σημεία των ερευνών βρίσκονταν και οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης (αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας) και της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, ενώ από τις υπηρεσίες που συμμετείχαν στην επιχείρηση αξιοποιήθηκε κάθε διαθέσιμο μέσο (οχήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός).

Η ανακοίνωση του Δήμου Γορτύνας

Ο Δήμος Γορτύνας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έβαλε τέλος στην αγωνία για την εύρεση της 87χρονης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα και είναι καλά στην υγεία της, αν και εμφανώς καταπονημένη, η ηλικιωμένη από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. Ο Δήμος Γόρτυνας ευχαριστεί θερμά όλες τις υπηρεσίες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments