Video

Survivor spoiler 29/3: Αυτή η ομάδα χάνει – Ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 29/3: Αυτή η ομάδα χάνει – Ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία
Survivor spoiler 29/3: Αυτοί φαίνεται να είναι οι παίκτες που οδηγούνται στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Το spoiler για το νέο επεισόδιο του Survivor είναι εδώ και αφορά στο πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση Κόκκινων και Μπλε. Όλοι οι παίκτες στο επεισόδιο της Κυριακής 28 Μαρτίου, τα «έσπασαν» και το διασκέδασαν πάρα πολύ ενώ μπόρεσαν να κάνουν μπάνιο, να φάνε και να περιποιηθούν τον εαυτό τους ελάχιστα μετά από- σχεδόν- τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor ενώ φανέρωσε και το ποια ομάδα αναμένεται να κερδίσει. Επίσης, προέβλεψε ποιος παίρνει την ασυλία ενώ απάντησε και ποια είναι η γνώμη του για σενάριο που θέλει να επιστρέφει η Άννα Μαρία Βέλλη. Απόψε λοιπόν, θα δούμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. survivor spoiler

Σύμφωνα με το spoiler που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η Μπλε ομάδα κερδίζει κι έτσι, οι παίκτες της Κόκκινης οδηγούνται στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας από όπου προκύπτει να αναδεικνύεται νικητής ο Γιώργος Κόρομι.

Survivor spoiler: Πώς θα γίνονται πλέον τα αγωνίσματα;

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός προχώρησε πρόσφατα σε αποκαλύψεις αναφορικά με την παρουσία του εκεί αλλά και τις αλλαγές που θα φέρει η επόμενη ημέρα του πάρτι. «Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Jason Derullo. Στήθηκε μια τρομερή σκηνή για το πάρτι της ένωσης. Το γύρισμα ξεκίνησε 17.00 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 02.00 το βράδυ. Ο Derulo τραγούδησε συνολικά μιάμιση ώρα. Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι, χρησιμοποιούσαν ατάκες από τον έναν στον άλλον. Τα παιδιά δεν τραγούδησαν μόνο, έκαναν και μπαλέτα. Φάγαμε έναν σκασμό… Η μπριζόλα πήγε σύννεφο…», φανέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments