Lifestyle

Δήμητρα Ζάφειρα: Η ψυχολόγος που μας «τρέλανε»

Δήμητρα Ζάφειρα: Η ψυχολόγος που μας «τρέλανε»
Δήμητρα Ζάφειρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στην τηλεόραση την ψυχολόγο καθώς συμμετέχει συχνά ως καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

H ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα είχε κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις λόγω της επιστημονικής της κατάρτισης αλλά δεν περιμέναμε ότι έχει τόσο sexy Instagram. Η όμορφη ψυχολόγος είχε κάνει φέτος αρκετές εμφανίσεις στο Big Brother, όπου εκεί την μάθαμε καλύτερα.

«Είναι στη ζωή να μην εύχεσαι να σου συμβεί αυτό που θέλεις. Πάντοτε ήθελα ένα μεγάλο αδελφό, ορίστε», ήταν τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Ζάφειρα ξεκινώντας το νέο τηλεοπτικό της ταξίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στην τηλεόραση την λαμπερή ψυχολόγο με καταγωγή από τα Καλάβρυτα καθώς συμμετέχει συχνά ως καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές, απασχόλησε όμως τα Μέσα έπειτα από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βραδινή της έξοδο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλους Ντάνο.

Δήμητρα Ζάφειρα: Ποια είναι η όμορφη ψυχολόγος

Η Δήμητρα Ζάφειρα είναι κλινική ψυχολόγος με ειδίκευση στις διαταραχές προσωπικότητας, στην ειδική αγωγή και στην κακοποίηση των γυναικών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί σε Κέντρο Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ενώ έχει παράσχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων Νέων του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς», στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Π.Γ.Ν Πειραιώς, στο Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας αναπήρων Νοτιο-Ανατολικής Αττικής και σε άλλα πλαίσια των οποίων υπήρξε συνεργάτης. Η κλινική ψυχολόγος είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες κάποιες από τις οποίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments