Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Το follow στον Μάριο Χεζόνια

Ιωάννα Μαλέσκου: Το follow στον Μάριο Χεζόνια
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια του «Love it» που μαγνητίζει τα βλέμματα, έχει και ως θαυμαστή της τον Μάριο Χεζόνια.

H Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα έκανε τη φωτογράφιση που όλοι περιμέναμε και «βάζει φωτιά» στο πλατό με τις τέλειες εμφανίσεις της, έκανε μια κίνηση που συζητήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική παρουσιάστρια από το δυναμικό του ΣΚΑΙ έκανε follow τον Μάριο Χεζόνια από το προφίλ της σκυλίτσας της.

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε πριν από αρκετές εβδομάδες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης σούπερ σταρ εντυπωσίασε  επί σειρά ετών στο NBA, αλλά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αυτό έγινε για μια ομάδα που ο ίδιος δεν είχε κρύψει ότι υποστηρίζει από μικρός. Και ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την ποιότητά του εντός των γραμμών του γηπέδου. Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Μετά το like, και το follow

Βέβαια ο Κροάτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός παρκέ. Ο έμπειρος αθλητής είχε ήδη… ενημερωθεί για τις ελληνικές παρουσίες στη χώρα μας. Μια από αυτές είναι σίγουρα η Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια που από την Κρήτη βρέθηκε να παρουσιάζει εκπομπή μεσημεριανής ζώνης στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα, διατηρεί και ένα από τα πιο πετυχημένα προφίλ στο Instagram. Κάθε της φωτογραφία αποσπά χιλιάδες like και οι παρατηρητικοί πρόσεξαν το like από τον Μάριο Χεζόνια.

Η παρουσιάστρια του «Love it» που μαγνητίζει τα βλέμματα, έχει και ως θαυμαστή της τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος της χάρισε την πρώτη… καρδούλα. Και τώρα λοιπόν, από την πλευρά της Ιωάννας Μαλέσκου είχαμε μια κίνηση. Αν και δεν ακολουθεί η ίδια τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, η σκυλίτσα της η «Μπαλού» το κάνει! Ειδικότερα, η παρουσιάστρια έκανε follow τον «Super Mario»  από τον λογαριασμό της αγαπημένης της «Μπαλού».

Πάντως, από τότε που ο αθλητής έκανε like στην Ιωάννα Μαλέσκου, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν… επιδρομή στα social media της παρουσιάστριας έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για τον σταρ της ομάδας και αυτός να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για πολύ καιρό ακόμα. «Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές» της έγραφαν, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments