Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/03/21]
Ζώδια σήμερα: Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» όλα τα ζώδια για σήμερα.

Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα έχουν να κάνουν με πολλές ανατροπές για όλα τα ζώδια, αν και σε μερικά θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις, σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών:

Κριός

Η επιθετικότητα και η διεκδίκηση είναι δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά μπορεί να μπερδευτούν πολύ εύκολα σήμερα. Το να υποστηρίζεις την άποψή σου είναι καλό. Αν όμως λες κάτι σκόπιμα ή κάνεις κάτι που προκαλεί τον εραστή σου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή τον εκνευρίσει, τότε φρόντισε να δείξεις περισσότερη λεπτότητα. Να μιλάς με σιγουριά για τις απόψεις σου, όταν όμως ολοκληρώνεις αυτό που λες άφηνε και τον άλλον να μιλήσει.

Ταύρος 

Ελεύθερη ή σε σχέση, η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις θα σου επισημάνει πως μια ζώνη άνεσης είναι η ένοχος που σε εμποδίζει να εξελίξεις την ερωτική σου ζωή. Έτσι, αντί να επιμένεις σε ό, τι είναι γνωστό, άνοιξε το μυαλό σου και δες πού μπορεί να σε οδηγήσει η περιέργεια ή μια νέα και άγνωστη παθιασμένη περιοχή. Οι ημέρες που περνούσες μέσα στη ζώνη άνεσης, είναι μετρημένες.

Δίδυμοι

Η προσπάθεια να κατανοήσεις ένα φαινομενικά τυχαίο ή παράλογο σενάριο θα είναι χάσιμο χρόνου. Μπορείς να ασχοληθείς μόνο με λίγα γεγονότα τώρα και να εμπιστευτείς πως σταδιακά, θα προκύψουν περισσότερα. Έτσι προς το παρόν, εστίασε σε ό,τι φαίνεται σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο στα ερωτικά σου. Θα νιώσεις ευτυχισμένη που περίμενες.

Καρκίνος

Ετοιμάσου να επιστρατεύσεις αρκετή υπομονή και αυτοπειθαρχία, ειδικά αν ο χρόνος που χρειάζεται να καταναλώσεις στη σχέση σου, έχει αυξηθεί. Ξέρεις πως δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια στο ρομαντισμό και τον έρωτα. Ούτε μπορείς όμως να αγνοήσεις ένα φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις μια νέα λίστα προτεραιοτήτων, θέτοντας μία από τις προσωπικές σου ανάγκες, στην κορυφή.

Λέων 

Ίσως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες στη σχέση σου, για χάρη της ειρήνης. Όμως μόλις επιμείνεις στις απόψεις σου ή γνωστοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα αντιμετωπίσεις έναν μη συνεργάσιμο εραστή. Για να αφοσιωθεί κάποιος στη διατήρηση της αρμονίας σε μια σχέση, σημαίνει να υπάρχουν κοινές βάσεις. Δηλαδή, πως διατηρείς το δικαίωμα να λες όσα σκέφτεσαι, με ευαισθησία και ειλικρίνεια.

Παρθένος

Κάποιος είχε πει πως «μια σχέση είναι σαν τον καρχαρία, πρέπει να συνεχίσει να κινείται ή να πεθάνει ». Επομένως, μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου με τον εραστή σου, δημιουργώντας νέες ιδέες για να διατηρήσεις τον ερωτικό σας δεσμό «σε κίνηση». Γι’ αυτό αγκάλιασε τώρα μια σειρά από δυνατότητες που σου προσφέρει το σύμπαν. Η ενίσχυση των συναισθηματικών σου θεμελίων ή του δεσμού σου, μπορεί να είναι εκπληκτικά διασκεδαστική.

Ζυγός 

Θα βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με το πόσα πρέπει να αποκαλύψεις για την ερωτική σου ζωή σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή και πόσο να παραμείνεις ήσυχη. Φαίνεται ότι έχεις έναν αξιόπιστο φίλο, που μπορεί να σου προσφέρει τις γνώσεις και τη σοφία του. Γι’ αυτό αναζήτησέ τον για να σε βοηθήσει να εστιάσεις ξανά στις παθιασμένες σου προτεραιότητες. Το να υποφέρεις στη σιωπή, δεν είναι η καλύτερη επιλογή τώρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να εξετάσεις με προσοχή ορισμένα ερωτικά σου ζητήματα. Όμως για να κάνεις αλλαγές θα πρέπει ν’ αφήσεις τον αρνητισμό και να κινηθείς με θετική διάθεση. Ίσως να μην φοβάσαι να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό στο όνομα της αγάπης τώρα. Αλλά αυτού του είδους η δράση, χρειάζεται την έκφραση των συναισθημάτων σου. Όσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα.

Τοξότης 

Η επιρροή της Σελήνης θα σε ενθαρρύνει να βρεις τρόπους για να ανεβάσεις το ηθικό σου ή να βγάλεις κάτι από μέσα σου που σε «τρώει» καιρό τώρα. Μην παγιδεύεσαι σε μια ερωτική ζωή που δημιουργεί αποστάσεις από μερικά άτομα που είναι πρόθυμα και ικανά να σε βοηθήσουν. Άδραξε την ευκαιρία να ελευθερώσεις το μυαλό σου και να αγκαλιάσεις τη διαφάνεια που μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει, με περισσότερους από έναν τρόπους, τώρα.

Αιγόκερως

Η ανησυχία στο δεσμό σου, μπορεί να αντικατασταθεί από ένα αναζωογονητικό μαγικό κίνητρο. Μπορείς να διαχωρίσεις αυτό που δεν θέλεις από αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου, συναισθηματικά και οικεία. Μια νέα παθιασμένη στρατηγική ή μια πορεία προς τα εμπρός θα σε καθησυχάσει. Επιπλέον μια φαντασίωση μακράς διάρκειας, μπορεί να γίνει πραγματική.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να παρασυρθείς σε ερωτικές παρεξηγήσεις. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να τις αποτρέψεις. Μπορεί να εκπλαγείς από το γεγονός πως μια αθώα συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε «πεδίο μάχης» που θα κάνει εσένα και το ταίρι σου, να αναρωτιέστε πώς συνέβη. Λίγο δράμα μπορεί να είναι υγιές και να προσθέτει νοστιμιά σε μια ερωτική σχέση. Όμως η υπερβολή, μπορεί να καταστρέψει κάτι, που θα μπορούσε να είναι υπέροχα νόστιμο.

Ιχθύες

Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα στο να κάνεις και να δέχεσαι κριτική, όταν πιστεύεις πως απαιτείται. Μπορείς επίσης να καταλάβεις αν κάποιος ξεπερνάει κάποιες διαχωριστικές γραμμές. Προσπάθησε να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τα στοιχεία που λαμβάνεις. Ο εραστής σου έχει δίκιο που σου επισημαίνει αυτά που πρέπει να καταλάβεις. Αν τον ακούσεις, τότε θα κάνεις την πιο σοφή κίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments