Ελλάδα

Λάκης Λαζόπουλος: Έκλεισε την ιστοσελίδα του

Λάκης Λαζόπουλος: Έκλεισε την ιστοσελίδα του
Λάκης Λαζόπουλος: Τίτλοι τέλους για το site του altsantiri.gr, καθώς η συντακτική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο της ιστοσελίδας.

Τίτλοι τέλους πέφτουν για το altsantiri.gr , σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα. Το ειδησεογραφικό site του Λάκη Λαζόπουλου παύει τη λειτουργία της έπειτα από 6 χρόνια λειτουργίας. Μέσα από το altsantiri.gr ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφραζε πολύ συχνά τις προσωπικές του θέσεις, οι οποίες ταυτίστηκαν πολλές φορές με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λάκης Λαζόπουλος άσκησε δριμεία κριτική μέσω της εκπομπή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” στην κυβέρνηση Παπανδρέου και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, στηρίζοντας ένθερμα τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση αλλά και τα πρώτα χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας.

Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστοσελίδα που δημιούργησε

Μάλιστα είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και στη διαμάχη που είχε με τον πρώην “σύντροφό” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λίγο καιρό μετά την επιβολή των capital controls στη χώρα, χαρακτηρίζοντας την ίδρυση του κόμματος αλλά και την κριτική που ασκούσε τότε ο δεύτερος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ “μια ακόμη μαχαιριά στο ελληνικό σώμα”. Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε εκτός Alpha το καλοκαίρι του 2016, σε μια περίοδο που η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού είχε έρθει σε ανοιχτή κόντρα με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καθώς το κανάλι είχε βρεθεί προσωρινά χωρίς άδεια λόγω του περιβόητου διαγωνισμού του Νίκου Παππά.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών ψυχράνθηκαν απότομα όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε να σχολιάζει μέσω της νεοσύστατης τότε ιστοσελίδας του, τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. “Όταν ένας λαός φτάνει να λέει καλύτερα να έρθει ο κλέφτης και ο διεφθαρμένος να κυβερνήσει διότι είναι πιο ικανός, ο λαός αυτός έχει χάσει το δρόμο του. Και πώς να μην τον χάσει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέλαβε να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ξανακάθισε τη χώρα στην ίδια καρέκλα;”, είχε γράψει χαρακτηριστικά σε κείμενό του στο altsantiri.gr. Παρά το γεγονός πως η ρήξη με την Κουμουνδούρου ήταν πλέον εμφανής, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω της ιστοσελίδας του στήριξε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ και καυτηρίαζε με σθένος τους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης. Πλέον, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στο altsantiri.gr.

Λάκης Λαζόπουλος

“Εις το επανιδείν”…

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, η διαχειριστική ομάδα του site αναφέρει τα εξής:

“Το altsantiri.gr από αύριο δεν θα συνεχίσει την πορεία του.

Όλοι μας εδώ υπηρετήσαμε με απόλυτο σεβασμό την ελευθερία και δώσαμε χώρο στις προοδευτικές ιδέες.

Δεν βάλαμε τίτλους πιασάρικους, τίτλους ψευδείς, τίτλους κατ’ εντολή κανενός, τίτλους εκβιασμού, τίτλους πληρωμένους.

Δεν πήραμε χρήματα για να σας πούμε ‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’.

Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, διανύσαμε δύσκολες διαδρομές και καμαρώνουμε για τη συνεργασία μας πάνω σε κοινούς στόχους.

Ίσως το altsantiri.gr να έχει στο μέλλον μια άλλη μορφή.

Σας αποχαιρετούμε και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμήσαμε στο ακέραιο.

Η ομάδα του altsantiri.gr”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments