Lifestyle

Σοφία Φυρού: Η «εκρηκτική» μελαχρινή

Σοφία Φυρού: Η «εκρηκτική» μελαχρινή
Σοφία Φυρού: Η εντυπωσιακή καλλονή κάνει αρκετή γυμναστική. Μάλιστα, δεν διστάζει να αναρτεί και τις ανάλογες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η εκρηκτική καλλονή, Σοφία Φυρού, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο πανελλήνιο από το τροχαίο ατύχημα που είχε μαζί με τον Ηλία Βρεττό τον Φεβρουάριο του 2018 είναι πλέον μητέρα και είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές Απριλίου μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό», ενώ, όπως αναφέρθηκε τότε στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμειναν κάτω από την ίδια στέγη.  Η εντυπωσιακή καλλονή κάνει αρκετή γυμναστική. Μάλιστα, δεν διστάζει να αναρτεί και τις ανάλογες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε, η Σοφία Φυρού, η οποία δούλευε υποδοχή σε αθηναϊκά μαγαζιά, συνηθίζει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σοφία Φυρού: Δείτε τις φωτογραφίες

Σοφία Φυρού

Η σχέση της με τον Α. Κοψιάλη

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι  ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι, υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί έναν σχεδόν χρόνο μετά τη σύναψη της σχέσης του. Οι δυο τους όλο το διάστημα των τελευταίων μηνών μοιράζονταν αρκετά στιγμιότυπα από το σπίτι τους, όπου και περνούσαν πολύ χρόνο λόγω της καραντίνας. Έτσι, τόσο η εγκυμονούσα ακόμη influencer όσο και ο YouTuber μας έχουν δείξει αρκετές φορές πλάνα από τον μοντέρνο προσωπικό τους χώρο, που σε λίγο θα γεμίσει με παιδικά παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments