Lifestyle

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εφόλης της ύλης συνέντευξη

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εφόλης της ύλης συνέντευξη
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη της μίλησε για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και για την σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

H Χρύσα Μιχαλοπούλου, ήταν καλεσμένη στην παρέα του «The 2Night Show» και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η γαλλίδα Ζορζέτ από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τη σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ακόμη, αναφέρθηκε έμμεσα στην σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη συμμετοχή της στο ιντερνετικό του ραδιόφωνο.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, είπε ότι αν και «παίζει» τη Γαλλίδα στις «Άγριες Μέλισσες» γαλλικά δεν γνωρίζει και αναφέρθηκε πρώτη φορά και στην σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός

Για το πώς ξεκίνησε είπε: «Έχω βαπτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη γιατί είχε όρεξη ο παπάς εκείνη τη μέρα […] Ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έχω κάνει και χαίρομαι πολύ που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η μητέρα μου είναι μουσικός.

Μικρή είχα παίξει στις “Μάγισσες τις Σμύρνης” σε 2-3 επεισόδια στα έξι μου. Στα 12 είχα παίξει στο “Beauty and the beast”. Μας είχαν πει να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό και έκανα το λάθος και κοίταξα. Hταν τεράστιο θέατρο, στο Μπάντμιντον. Ξέχασα τα λόγια, ήταν σοκαριστικό» είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: “Φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά”

Για τη συμμετοχή της στις «Άγιες Μέλισσες» και τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε στον Αρναούτογλου: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά. Δεν μιλάω καθόλου γαλλικά και ας έπαιξα τη Γαλλίδα στις Άγριες Μέλισσες. Μπορώ όμως να κοροϊδέψω ότι κάνω τη προφορά.

Με τη Κάτια Δανδουλάκη ήταν όνειρο να παίζω. Είναι μάθημα. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης οι άνθρωποι που θέλουν το κοινό καλό, σου δίνουν χώρο. Είναι η ενέργεια τους. Είναι δουλεμένοι πάνω στο «εμείς». Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται και θέλουν να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι ό, τι καλύτερο». Χρύσα Μιχαλοπούλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου: “Ο έρωτας περνάει από το στομάχι”

Αν και δεν μιλησε ευθέως για την σχέση της με τον σεφ και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο η ηθοποιός άφησε κάποια υπονοούμενα. Μετά από ερώτηση του Αρναούτογλου αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά και μουσική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Έστω και έμμεσα αναφέρθηκε στον Κουτσόπουλο λέγοντας: «Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά. Έχω πάρει κιλά. Μου μαγειρεύει κάποιος και τρώω ωραία αυτή τη περίοδο» είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι στο samano radio. Πειρατικό ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η εκπομπή μου λέγεται “Underground με στρας”. Ο Λεωνίδας κάνει την εκπομπή “Δύο μέτρα απόσταση”».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments