Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [31/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [31/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τι περιλαμβάνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί το πάθος σε όλες του τις εκφάνσεις για μερικά ζώδια ενώ άλλα περνούν από άλλες φάσεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις για σήμερα.

Κριός

Εάν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, επωφεληθείτε από το σημερινό πλανητικό σκηνικό για να κάνετε μια θετική κίνηση. Αισθάνεστε παθιασμένοι, οπότε αντί να σπαταλάτε αυτήν την ισχυρή ενέργεια, αξιοποιήστε την σωστά για να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αλλάξετε για να αντιμετωπίσετε τις νέες επιρροές που εισέρχονται στη σχέση σας και σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο άτομο. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση, και αυτή είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα πάντα ακριβώς όπως είναι αλλά δεν θα λειτουργήσει. Μια νέα φάση ξεκινά και θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μερικές σημαντικές ανακαλύψεις που αφορούν την σχέση σας. Συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες πεποιθήσεις που έχετε αφορούν πλέον το παρελθόν και όχι την τρέχουσα κατάστασή σας και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για αυτό. Αν και τα πράγματα μπορεί να μην βελτιωθούν από την μια μέρα στην άλλη, είναι σημαντικό να κάνετε την αρχή.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας εμπνέει για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Εάν περάσατε μια δύσκολη φάση πρόσφατα, δεν θα θέλετε να μπείτε σε μια νέα σχέση άμεσα ούτε και να μένετε σε μια σχέση που απλά σας βοηθά να ξεπεράσετε τον/την πρώην σας. Ωστόσο, μια νέα φιλία μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να εξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί το πάθος σε όλες του τις εκφάνσεις. Έχετε πολύ καιρό να αισθανθείτε με αυτόν τον τρόπο. Η λέξη «εμμονή» σας έρχεται στο μυαλό, καθώς κοιτάτε το αντικείμενο του πόθου σας. Πείτε του/της πώς αισθάνεστε, αλλά προσέξτε να μην τον/την τρομάξετε.

Παρθένος

Ξέρετε ήδη τι σκέφτεστε, αλλά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε για κάποιον/α που θα θέλατε να πλησιάσετε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πάθος που θα δείτε.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την δυνατότητα να βγείτε ραντεβού με κάποιον/α που ελπίζετε να γνωρίσετε καλύτερα. Μπορεί να εκπλαγείτε, ωστόσο, όταν συνειδητοποιήσετε πόσο βαθιά συναισθηματικά άτομο είναι, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς. Μπορεί να βρεθείτε να παίζετε το ρόλο του συμβούλου και να τον/την βοηθήσετε να αντιμετωπίσει διάφορες συναισθηματικές δυσκολίες.

Σκορπιός

Αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σήμερα. Από τη μια πλευρά δεν θέλετε να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε τι εννοείτε, καθώς πιστεύετε ότι το εν λόγω άτομο δεν μπορεί να σας καταλάβει. Από την άλλη, θέλετε απεγνωσμένα να γίνετε κατανοητοί με έναν βαθύ και διαισθητικό τρόπο που αψηφά τα λόγια και την λογική.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι βρίσκεστε σε δίλημμα. Δεν ξέρετε αν πρέπει να τολμήσετε να εμπιστευτείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μπορεί να το σκέφτεστε για ώρες προσπαθώντας να εξετάσετε όλες τις δυνατότητες, αλλά τελικά θα πρέπει απλώς να ακούσετε το ένστικτό σας.

Αιγόκερως

Νιώθετε απίστευτη χημεία με κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και φαίνεται να ταιριάζετε πολύ μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αντιληφθείτε πόσο τυχεροί είστε που ήρθατε σε επαφή με ένα άτομο με το οποίο μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Το αντικείμενο του πόθου σας ξεγλιστράει συνεχώς και πρέπει να αναλάβετε δράση και γρήγορα. Δεν μπορείτε να το αποφεύγετε άλλο.

Ιχθύες

Μην προσποιείστε ότι οι προθέσεις σας για κάποιο ξεχωριστό άτομο είναι εντελώς αθώες. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τόσο καιρό το παίζετε φίλοι αλλά τα συναισθήματά σας είναι πολύ πιο βαθιά. Αν θέλετε να προχωρήσουν τα πράγματα μεταξύ σας θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments