Ελλάδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία
Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργείο που έκανε εργασίες σε κολώνα χτυπήθηκε από το ρεύμα.

Τραγωδία στην Εύβοια. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Γυμνό. Τρία μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα, ενώ έκαναν εργασίες σε κολώνα. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση έρχεται μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο Μεσογείων και στο οποίο σκοτώθηκε η Μαίρη Μάτσα, συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη. Μια «ματωμένη» Πρωταπριλιά…

Οι τρεις εργαζόμενοι είναι νεκροί, ενώ ένας συνάδελφός του είναι σοβαρά τραυματισμένος. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα.

To lamiareport.gr αναφέρει ότι ήταν συνεργείο υπεργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελούσε εργασίες σε δίκτυο Υψηλής Τάσης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες κεραυνοβολήθηκαν από χιλιάδες βόλτ.

Τραγωδία στην Εύβοια: Τι λένε οι μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων στο Γυμνό Ευβοίας που τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο θάνατος για τα τρία μέλη του συνεργείου της ΔΕΗ ήταν ακαριαίος.

Ο ένας εκ των τριών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα και αυτή την ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τη σορό του, ενώ οι άλλοι δυο κείτονταν νεκροί στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και στην Πυροσβεστική αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Καίγεται μια κολώνα και ο ένας είναι κρεμασμένος πάνω».

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά. Ο εργάτης, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργο Αδαμίδη εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. «Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000 volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments