Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [01/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [01/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τι προβλέπει το πλανητικό σκηνικό για σήμερα για την ερωτική σας ζωή.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή ενώ μερικά ζώδια θα πρέπει να αποδεχτούν τη ροή των πράγματων.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παρακινεί να δείτε τον έρωτα σαν περιπέτεια και όχι σαν κάτι που ακολουθεί μια προβλέψιμη πορεία. Σας αρέσει το κυνήγι του πρώτου καιρού και όταν πια μια σχέση καταλήγει σε κάποιου είδους ρουτίνας, σας ενοχλεί. Ωστόσο, θα πρέπει να αποδεχτείτε την ροή των πράγματων και να βρίσκετε χαρά ακόμη και στην ρουτίνα.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παρακινεί να βάλετε λίγη περισσότερη λάμψη στην τρέχουσα σχέση σας. Τολμήστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να πάτε σε καινούργια μέρη ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες αν θέλετε να κρατηθείτε μακριά από την ρουτίνα.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το αποψινό σας ραντεβού θα έχει μια σαφώς φιλοσοφική προσέγγιση στη ζωή. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η στάση του συγκεκριμένου ατόμου σας συναρπάζει. Αισθάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσά σας και είστε ενθουσιασμένοι που βρήκατε ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να συζητήσετε μια ευρεία γκάμα θεμάτων.

Καρκίνος

Αντί να ακολουθείτε το ίδιο μοτίβο στην τελευταία σας σχέση όπως κάνατε και στις προηγούμενες, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε πού πάνε τα πράγματα αναμεσά σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτή η σχέση προχωράει όπως θα θέλατε; Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε αυτό το ζήτημα για να συνεχίσετε.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό, ακόμη και για δύσκολα θέματα. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με μια νέα προοπτική που θα σας φέρει πιο κοντά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων. Το κλίμα ανάμεσα σας είναι ιδιαίτερα θετικό. Εκμεταλλευτείτε το.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε τολμηρές κινήσεις, όχι επειδή έχετε αποφασίσει ότι αυτό πρέπει να κάνετε, αλλά επειδή αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε διαφορετικά. Έχετε τόσο έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο που θεωρείτε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να τα μοιραστείτε μαζί του.

Ζυγός 

Μπορεί να εκπλαγείτε από τον εαυτό σας σήμερα. Είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να του εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, καθώς η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαίτερα θετική.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια έξτρα γοητεία, όχι ότι την χρειάζεστε, καθώς γενικά οι άλλοι σας βρίσουν ιδιαίτερα ελκυστικούς. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποιος/α του/της οποίου/οποίας την καρδιά είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να πάρετε αυτό που θέλετε. Αρκεί ένα σας χαμόγελο.

Τοξότης 

Ήρθε η ώρα να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Πόσες φορές έχετε νιώσει ότι το έχετε ήδη κάνει; Ενδεχομένως πολλές φορές μέχρι τώρα. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε αλλά και περισσότερες δυνατότητες να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή. Συνήθως κρατάτε την παθιασμένη πλευρά σας καλά κρυμμένη κάτω από ένα ήρεμο προσωπείο. Αλλά σήμερα κάτι μέσα σας παλεύει να βγει, καθώς συνειδητοποιείτε πώς αισθάνεστε για κάποιον/α, που μέχρι τώρα κρατάγατε σε απόσταση. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσετε την αλήθεια.

Υδροχόος

Πρόσφατα ανακαλύψατε ότι δεν είστε και τόσο καλοί στο να συγκρατείτε τα συναισθήματα σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι τώρα έχετε ακόμη λιγότερες πιθανότητες να μείνετε σιωπηλοί όταν κάθε κύτταρο του κορμιού σας λαχταράει να πάρετε στην αγκαλιά σας και να ψιθυρίσετε γλυκόλογα στο αντικείμενο του πόθου σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για ραντεβού από κάποιο άτομο, στο οποίο ακόμη και αν αρνηθείτε δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες. Το εν λόγω άτομο είναι αποφασισμένο να σας κερδίσει. Δώστε του μια ευκαιρία, μπορεί να περάσετε καλά. Αν πάλι δεν θέλετε με τίποτα να βγείτε μαζί του, φροντίστε να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments