Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Οι γυμνές πόζες της Ασημίνας που δεν έχετε ξαναδεί

Άγριες Μέλισσες: Οι γυμνές πόζες της Ασημίνας που δεν έχετε ξαναδεί
Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου είναι μια από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο αγαπημένο σίριαλ. Εντυπωσιάζει, όμως, και με τις γυμνές πόζες της.

Οι Άγριες Μέλισσες «σαρώνουν» στην τηλεθέαση, ενώ είναι σε κρίσιμο σημείο αναφορικά με το τι θα γίνει στη συνέχεια του σίριαλ. Η Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 την Ασημίνα Σταμίρη εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες της στα τελευταία επεισόδια.

Η ηθοποιός, ομως, δεν εντυπωσιάζει μόνο στο σίριαλ, αλλά και στα social media. Η Έλλη Τρίγγου θυμήθηκε μία φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν και δημοσίευσε τέσσερες φωτογραφίες της σε stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλοι μείναμε… άφωνοι.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν διαφορετική από όσες έχει κάνει. Η Έλλη Τρίγγου ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η εμφάνισή της δεν περνάει απαρατήρητη ούτε στο σίριαλ, ούτε στην πραγματικότητα. Η ίδια, άλλωστε, έχει δηλώσει απερίφραστα ότι πιστεύει στη δύναμη της ομορφιάς.

Σε ερώτηση αν παίζει ρόλο η ομορφιά στη δουλειά της είχε πει σε συνέντευξή της στο andro: «Η εξωτερική εμφάνιση παίζει γενικά σημαντικό ρόλο ως πρώτο ερέθισμα. Αναγνωρίζω τη δύναμή της. Όμως αφού περάσει αυτή η πρώτη εντύπωση, τα μάτια βαριούνται εύκολα, έχουν ανάγκη από νέες προσλαμβάνουσες, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους λόγους της ύπαρξής μας.

Στη δουλειά του ηθοποιού η ομορφιά μπορεί να είναι ένα εισιτήριο, αλλά πρέπει να βρεις τρόπους να εξελιχθείς. Να καλλιεργήσεις όλα σου τα εργαλεία. Ζούμε σε μια εποχή που τα στερεότυπα καταρρίπτονται. Είμαστε όλοι όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά μας. Συχνά, το να υπενθυμίζεις στον άλλον πόσο όμορφος είναι μπορεί να αποβεί καταστροφικό, γιατί μπορεί να τον εγκλωβίσεις. Η εξωτερική ομορφιά είναι ένα πλούσιο δώρο με ημερομηνία λήξης».

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Έλλη Τρίγγου:

Άγριες Μέλισσες: Οι γυμνές πόζες της Ασημίνας που δεν έχετε ξαναδεί

Άγριες Μέλισσες: Οι γυμνές πόζες της Ασημίνας που δεν έχετε ξαναδεί

Άγριες Μέλισσες: Η «Ασημίνα» αλλιώς

Άγριες Μέλισσες: Η «Ασημίνα» αλλιώς

Η Έλλη Τρίγγου σε άλλη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι κάνει γυμνισμό και αυτό την κάνει να αισθάνεται όμορφα και ελεύθερη. «Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments