Lifestyle

Survivor spoiler 2 4: Ποιος αποχωρεί από τους Κόκκινους

Survivor spoiler 2 4: Ποιος αποχωρεί από τους Κόκκινους
Survivor spoiler 2 4: Το ριάλιτι επιβίωσης αποκτά μία νότα ίντριγκας μετά την ένωση των δύο ομάδων με τους καβγάδες να συνεχίζονται.

Παρασκευή 2/4 σήμερα και υπάρχει νέο spoiler στο Survivor. Από ότι φαίνεται το παιχνίδι έχει αρχίσει να μετατρέπεται λόγω της ίντριγκας που υπάρχει. Οι δυο ομάδες του παιχνιδιού πλέον μένουν στην ίδια παραλία κι αυτό έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη αφορμή για καυγάδες και τσακωμούς.

Το κεντρικό πρόσωπο εξακολουθεί να είναι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος έχει… τσακωθεί με τους πάντες. Μάλιστα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο οικειοθελώς. Ο γνωστός τραγουδιστής επικοινώνησε με την οικογένειά του και η σύζυγός του έδωσε απαντήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Survivor spoiler 2 4: Ο καυγάς μεταξύ Μαριάνθης και Νικολέττας

Οι κόκκινοι έχοντας χάσει τα δύο αγωνίσματα ασυλίας, πήγαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν έστω το έπαθλο επικοινωνίας, όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν. Με μία απίστευτη ανατροπή, οι μπλε κέρδισαν με 10-5 ενώ έχαναν 5-2 και έτσι κέρδισαν και αυτό το έπαθλο.

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, η Μαριάνθη έγινε έξω φρενών με τη Νικολέτα, καθώς εκείνη την κορόιδευε για τον τρόπο που μιλάει στις κάμερες.

Η Νικολέτα ήταν αρκετά ειρωνική απέναντί της, με την Μαριάνθη να φτάνει στα όρια της και να φωνάζει: «Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που κάνεις. Έλα τώρα κουνήσου τώρα. Καθόμουν εδώ μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κολλάω, είναι η πρώτη μου φορά, δεν έχω οικειότητα στις κάμερες. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει. Δεν σε ακούω καν, είσαι για γέλια».

Εκεί φάνηκε για άλλη μια φορά, πως πέρα από τον Τριαντάφυλλο, ο επόμενος στόχος των κόκκινων ήταν η Μαριάνθη. Κανείς από την ομάδα της, πέρα του τραγουδιστή, δεν πήγε να την ηρεμήσει και στο τέλος του επεισοδίου φάνηκε για τα καλά, πως η υποπλοίαρχος ήταν ένα άτομο που δεν το υπολόγιζε κανείς στην ομάδα εκτός από τον «Ντάφυ».

Όταν στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Μαριάνθης, όλοι πήγαν και αγκάλιασαν την Ελένη, αφήνοντας μόνους τους τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη.

Survivor spoiler 2 4: Στο στόχαστρο των Κόκκινων ο Παπαδόπουλος

Στην περίπτωση που οι κόκκινοι χάσουν μία από τις δύο ασυλίες της βδομάδας, τότε ο Τριαντάφυλλος πάει υποψήφιος και ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα την δώσει στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Αν χάσουν και τις δύο ασυλίες, τότε ο Τριαντάφυλλος και ο ζαχαροπλάστης θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση σίγουρα.

Τι θα γίνει όμως αν ο Τριαντάφυλλος κερδίσει την ατομική ασυλία; Σε αυτό το σενάριο θα έρθουν τα πάνω – κάτω.

Βάσει των στατιστικών, ο «Ντάφυ» είναι ο χειρότερος παίκτης στην κόκκινη ομάδα έχοντας 30,1% επιτυχία νικών. Αμέσως χειρότερος, είναι ο Παύλος με 33,3% και τρίτος από το τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 48,3%.

Θα ψηφίσουν αγωνιστικά οι Κόκκινοι σε κάποια ασυλία; Σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσει κάποιος -ακόμα τουλάχιστον- τον Ασημακόπουλο, καθώς ανήκει στην κλίκα των Κόκκινων. Ακόμα και το όνομα του Παύλου φαντάζει δύσκολο ως υποψήφιος, καθώς έχει «χωθεί» καλά στην κλίκα.

Έτσι φαίνεται πως ο επόμενος στόχος των κόκκινων θα είναι – πέρα του Τριαντάφυλλου- ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ενώ δεν θα ψηφιστεί και πάλι η Ελένη. Υπενθυμίζεται πως πλέον στο παιχνίδι βρίσκονται τρεις γυναίκες σε κάθε ομάδα και σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποια, θα υπάρχει μεγάλο μειονέκτημα. Άρα όλα δείχνουν πως η κλίκα πάει για τον Κώστα Παπαδοπουλο. Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler 2 4: Μετά το Πάσχα γίνεται ατομικό το παιχνίδι

Μετά την ένωση των παικτών στο Survivor οι ισορροπίες έχουν αλλάξει πλήρως και νέες παρέες έχουν αρχίσει να σχηματίζονται στο παιχνίδι. Παρέες όπως αυτή του Ντάφυ και του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο το παιχνίδι βρίσκεται λίγο πριν την τελική ευθεία για να γίνει ατομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι θα ξεκινήσει να γίνεται ατομικό δυο εβδομάδες μετά το Πάσχα, το οποίο φέτος πέφτει από 30/4/2021 έως 3/5/2021

Survivor spoiler 2 4: Θερμό τετ α τετ του Αλέξη Παππά με παίκτρια στο δάσος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παππάς εξαφανίστηκε ξανά από την παραλία, όπως είχε κάνει και με τον Κρις Σταμούλη. Αυτή την φορά όμως δεν έλειψε για αρκετή ώρα και ήταν εντός των ορίων της παραλίας, αλλά μέσα στο δάσος.

Η αποκάλυψη ωστόσο είναι πως δεν ήταν μόνος, αλλά με παρέα και μάλιστα γυναικεία παρέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο δάσος με κοπέλα του ριάλιτι, που δεν ήταν η Ελένη Χαμπέρη, για αρκετή ώρα με πρόφαση το φαγητό. Όμως αυτό που έκανε εντύπωση στη παραγωγή είναι πως όταν επέστρεψαν στην παραλία τα δύο παιδιά ήταν αρκετά κοντά. Τόσο κοντά που ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να ξέχασε ακόμα και τον Τριαντάφυλλο. Όσο για το όνομα της κοπέλας αυτό δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο, όμως θα φανεί στο επερχόμενο επεισόδιο. Survivor spoiler 2 4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments