Lifestyle

Στέλλα Πάσσαρη: Η γοητευτική Θεσσαλονικιά

Στέλλα Πάσσαρη: Η γοητευτική Θεσσαλονικιά
Στέλλα Πάσσαρη: Με την Ιωάννα Τούνη είναι κολλητές και συνεργάτιδες, αφού έχουν στήσει το δικό τους e shop στη Θεσσαλονίκη.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Μακεδονίας στο λογαριασμό της στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 53 χιλιάδες followers, οι οποίοι έχουν αυξηθεί μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η Στέλλα Πάσσαρη είναι γνωστή και ως η κολλητή της Ιωάννας Τούνη.

Άλλωστε, με την άλλη εκρηκτική Θεσσαλονικιά – την Ιωάννα Τούνη, που είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας – είναι και συνεργάτιδες, αφού έχουν στήσει το δικό τους e shop. Τα δύο κορίτσια κάνουν στενή παρέα και συχνά ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα social με τα likes να «πέφτουν» βροχή. Το ίδιο συμβαίνει, όμως και με τις αναρτήσεις της Πάσσαρη στο Instagram, αφού η νεαρή κοπέλα συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους. Στέλλα Πάσαρη Στέλλα Πάσσαρη

 4+1 πράγματα που δεν ήξερες

Το My Style Rocks 3 προβλήθηκε τον χειμώνα, το «τιμόνι» της παρουσίασης κρατά η Κατερίνα Στικούδη και η φετινή κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Λάκη Γαβαλά, Έλενα Χριστοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ανάμεσα στις παίκτριες του παιχνιδιού, είχε ξεχωρίσει και η Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή της Ιωάννας Τούνη, πρώην παίκτριας στον διαγωνισμό.

Τι ξέρουμε, λοιπόν, για τη διαγωνιζόμενη του My Style Rocks και κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη;

1. Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών.

1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

2. Έχει μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

3. Η αγαπημένη πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks για την Στέλλα Πάσσαρη είναι βέβαια η Ιωάννα Τούνη.

4. Με την Ιωάννα Τούνη είναι κολλητές φίλες και μάλιστα διατηρούν ένα κατάστημα με ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

5. Η Στέλλα Πάσσαρη θεωρεί ότι το στυλ της είναι μοναδικό και με άνεση μπορεί να στεφθεί νικήτρια του My Style Rocks 2020.

Βρήκαμε το Intsagram της Στέλλας Πάσσαρη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments