Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Η απάντηση στην Αριστοτελία Πελώνη

Νάσος Ηλιόπουλος: Η απάντηση στην Αριστοτελία Πελώνη
Νάσος Ηλιόπουλος: Nα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζήτησε ο εκπρόσωπος τυπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος τυπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε στην ανακοίνωση της Αριστωτελίας Πελώνη, στην οποία μίλησε για νέο μέτρο στήριξης των κλειστών επιχειρήσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί από αύριο, ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της επιτροπής.

Νάσος Ηλιόπουλος: Η ανακοίνωσή του

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο. Νάσος Ηλιόπουλος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει πως «αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα». «Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τονίζει. «Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Ηλιόπουλος.

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου. Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα», ανέφερε αρχικά η Αριστοτελία Πελώνη.

Πελώνη

Συνέχισε λέγοντας πως «σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει. Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων; Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις; Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται».

«Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments