Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Γκαρσία
ΠΑΟΚ: Ο Ουρουγουανός προπονητής συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του "Δικέφαλου του Βορρά".

Σοκαρισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ από την βαριά ήττα (3-0) που γνώρισε η ομάδα από τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (4/4) στην Λεωφόρο. Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν  κατώτεροι των περιστάσεων και οι τρεις βαθμοί που έχασαν τους βάζουν σε περιπέτειες και προβληματίζουν ενόψει της συνέχειας των play offs και της προσπάθειας που κάνουν για να βγουν στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί και για τις κινήσεις του προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία, αν και για την ώρα δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έγινε καμία σύσκεψη κορυφής σε επίπεδο διοίκησης μετά το ντέρμπι, παρά μόνο μια συζήτηση του τεχνικού τιμ. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κρατά για την ώρα τον Γκαρσία στη θέση του και η παραμονή του σε αυτή θα εξαρτηθεί από το μεθαυριανό ματς αλλά και από τα επόμενα. Σημειώνεται ότι η αποστολή παραμένει στην Αθήνα, για να αποφεύγει τις μετακινήσεις, και σήμερα (5/4) θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αττικής που δεν έχει γίνει γνωστό.

ΠΑΟΚ: «Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Μετά το χθεσινό ματς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε το δικό της σχόλιο κάνοντας ειδική μνεία στην έλλειψη αποτελεσματικότητας αλλά και στις τρεις τελικές που έκανε το “τριφύλλι” και επικράτησε με 3-0». Αναλυτικά η δημοσίευση του συλλόγου:

O Δικέφαλος παρατάχθηκε από το τεχνικό επιτελείο του με την ίδια συνταγή με την πρεμιέρα της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τόμας Μουργκ να παίρνει τη θέση του Χρήστου Τζόλη .Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις προθέσεις του και έκλεισε τους Πράσινους στα καρέ τους, χωρίς να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Διούδη. Ένα καλό γύρισμα του Α.Ζίβκοβιτς προς τον Σφιντέρσκι κι ένα πλασέ του Μουργκ ήταν οι καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός στη μοναδική του τελική με τον Μακέντα στο 39? πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε λύσεις κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα των Πρασίνων και απείλησε κυρίως με κόρνερ και στημένες φάσεις γύρω από την αντίπαλη περιοχή.Στο 66? χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Δικεφάλου. Ο Κρέσπο εξ επαφής νικήθηκε από τον Διούδη και στη συνέχεια οι Ίνγκασον και Ντόουγκλας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πολιορκία, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Πράσινοι μετέτρεψαν και τη δεύτερη τελική τους σε γκολ, με απευθείας φάουλ του Βιγιαφάνες στο 79?.Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Αϊτόρ στο 85.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments