Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 05/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 05/04
Ελίφ σήμερα: Η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μεριέμ, η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι επειδή χρωστάνε οπότε θα πρέπει να μετακομίσει. Ο Εμιρχάν στενοχωριέται γιατί του αρέσει η γειτονιά, οι φίλοι του και ο δάσκαλος του, ο Σαφάκ. Ο Ταρίκ είναι ακόμα στο γκαράζ, πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει άλλη λύση εκτός από το να δεχθεί την προσφορά της και να την αφήσει να μείνει με ασφάλεια στην έπαυλη.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της λέει πως είναι σπουδαίο ότι ποτέ δεν ξεχνάει αυτά που αρέσουν στους ανθρώπους, που αγαπάει. Η Παρλά σημειώνει πως ο Κερέμ είναι θαυμαστής του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται που γνωρίζει κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον και η Σουρεγιά φαίνεται να ζηλεύει.

Η Σουρεγιά παίρνει τα λουλούδια για να τα βάλει σε βάζο αλλά αργεί να επιστρέψει. Λείπει και ο Κερέμ για ώρα και η Παρλά πηγαίνει στον πάνω όροφο για να τον βρει. Αυτό που βλέπει όμως δεν της αρέσει καθόλου. Ο Κερέμ βάζει ένα λουλούδι στα μαλλιά της Σουρεγιά και φαίνεται οι δύο νέοι να έχουν μια ιδιαίτερη στιγμή. Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Σουρεγιά είναι η νέα αντίπαλος της για την καρδιά του Κερέμ. Αμέσως τους διακόπτει λέγοντας πως πρέπει να βρουν ένα φινετσάτο βάζο για να βάλουν τα λουλούδια. Η Ζουλιντέ ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνει στην ίδια γειτονιά για χατίρι του γιου της. Ο Εμιρχάν ρωτάει τον Σαφάκ αν πρέπει να αλλάξει σχολείο ένα παιδί που αλλάζει σπίτι και εκείνος δεν καταλαβαίνει την αιτία της ερώτησης του μικρού του μαθητή.

Ο Εμιρχάν του εξηγεί πως η μητέρα του ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνουν και εκείνος είναι λυπημένος γιατί δεν θέλει να αλλάξει σχολείο και δάσκαλο. Η Παρλά ρωτάει τη Χουμεϊρά διάφορα σχετικά με τη Σουρεγιά. Η Ζουλιντέ εξηγεί στην Τουλάι το νέο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Η Μελέκ και η Τουλάι κάθονται στο μαγαζί της παραλίας, που είχαν πάει πριν από λίγο καιρό ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ελίφ. Η Μελέκ θυμάται όταν πήγαινε εκεί με την κόρη της, την Ελίφ και έχει μετά από πολύ καιρό μια ανάμνηση. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του αν κάποιο από τα σπίτια, που νοικιάζουν, είναι ελεύθερο και εκείνη ξαφνιάζεται. Του απαντάει πως όλα έχουν ενοικιαστεί.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments