Lifestyle

Είδηση έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Είδηση έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδάκη
Γιώργος Παπαδάκης: Ένα σπουδαίο εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά, δια χειρός του γνωστού δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναλαμβάνει ένα νέο μεγάλο εγχείρημα. Αυτή τη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να εμπλακεί και στο χώρο του διαδικτύου, ετοιμάζοντας το δικό του ενημερωτικό site, το οποίο θα ονομάζεται debater.gr. Πρόκειται για ένα σπουδαίο εγχείρημα, το οποίο θα εστιάσει στην εγκυρότητα της ενημέρωσης. Άλλωστε ο κ. Παπαδάκη δεν… μασάει τα λόγια του, καθώς δεν δίστασε να τα βάλει στο παρελθόν με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Το site θα στελεχώσουν έμπειροι ρεπόρτερ και συντάκτες

Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα εξακολουθεί να δίνει το καθιερωμένο ραντεβού στην πρωινή ζώνη του AΝΤ1. Όσον αφορά στο νέο του εγχείρημα, δηλαδή την ενημερωτική ιστοσελίδα, θα έχει στο πλευρό του ισχυρή ομάδα κρούσης, με στόχο να προσθέσει την εγκυρότητα της υπογραφής του σε μια νέα προσπάθεια.

Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης

Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης, στην πρωϊνή αρχισυνταξία η Ισμήνη Λέντζου (η οποία είναι και «παιδί» του Παπαδάκη και του “Καλημέρα Ελλάδα” καθώς ήταν για χρόνια συνεργάτης της εκπομπής) και στη βραδινή αρχισυνταξία ο Πραξιτέλης Σαραντόπουλος, μαζί με μια δυνατή ομάδα έμπειρων ρεπόρτερ και συντακτών.

Το νέο ειδησεογραφικό site θα ονομάζεται debater.gr, με έδρα το Χαλάνδρι, και να αναμένεται να έχει βγει στον “άερα” του διαδικτύου μεταξύ 15-20-Απριλίου.

Γιώργος Παπαδάκης: Η χρυσή πορεία στην τηλεόραση

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 5 Φεβρουαρίου του 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την πετυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον Αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments