Lifestyle

Θεοδώρα Ρασέλ: Οι «καυτές» πόζες της

Θεοδώρα Ρασέλ: Οι «καυτές» πόζες της
Θεοδώρα Ρασέλ: Η πρώην παίκτρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους φίλους της.

Την Θεοδώρα Ρασέλ την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των media.

Η μελαχρινή παίκτρια του show με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων ως store manager, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον χορό και το τραγούδι. Μάλιστα, έχει εμφανιστεί δίπλα σε τραγουδιστές όπως η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Στο GNTM οδηγήθηκε από την αγάπη της για τη μόδα, έναν χώρο με τον οποίο έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα μόνο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Εκτός από το modelling, την ενδιαφέρει και η τηλεόραση, ενώ θα ήθελε όπως δηλώνει να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Το γνωστό μοντέλο – τραγουδίστρια ήταν μια από τις εκκεντρικές προσωπικότητες του ριάλιτι που μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού χαράζει τη δική της πορεία.

Η Θεοδώρα Ρασέλ κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο «Παραμύθια» σε συνεργασία με τον πρώην συμπαίκτη της και καλό της φίλο, Δημοσθένη Τζουμάνη. Η πρώην παίκτρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Έτσι, η Θεοδώρα Ρασέλ ανάρτησε μια sexy φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τρέλανε τους followers και τους φαν της. Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο η εν λόγω φωτογραφία μέτρησε πολλά likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφίες της Θεοδώρας Ρασέλ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments