Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 08/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 08/04
Ελίφ σήμερα: Ο Ταρίκ ζητάει να πάει στο μπάνιο και η Ράνα τον συνοδεύει. Της λέει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι και εκείνη του απαντάει πως της αρέσει πραγματικά ο Τζεμ.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ματσιντέ είναι πολύ καλύτερα. Η Ράνα προτείνει στη Χουμεϊρά να βγουν μια μέρα ζευγάρια με τους αγαπημένους τους. Η Χουμεϊρά ξετρελαίνεται με την ιδέα. Η Σουρεγιά προετοιμάζει το δείπνο για την οικογένεια και ειδικά για τον Κερέμ. Ο Κερέμ όμως, ανακοινώνει πως δεν θα μείνει για το δείπνο και η Σουρεγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως θα βγει με την Παρλά.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Χουμεϊρά ετοιμάζεται για το δείπνο στο σπίτι της Ράνα και τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κερέμ ετοιμάζεται για το πάρτι και είναι πολύ κομψός. Η Παρλά δεν έχει ιδέα πως θα έρθει μαζί τους και η Σουρεγιά. Όταν εμφανίζεται η Σουρεγιά είναι πανέμορφη και ο Κερέμ μένει άφωνος. Η Παρλά αρρωσταίνει με γρίπη και λέει στον Κερέμ πως θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια τους. Όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ θα πάει στο πάρτι με τη Σουρεγιά γίνεται έξαλλη. Προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να πάνε στο πάρτι αλλά δεν τα καταφέρνει και τώρα ανησυχεί πως ο Κερέμ θα θυμώσει για το ψέμα, που είπε.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα πάρτι και η Παρλά είχε πει ψέματα στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ πηγαίνουν στο σπίτι της Ράνα και εκείνη τους καλοδέχεται. Ο Ταρίκ είναι νευρικός και οι εκπλήξεις της Ράνα δεν σταματούν όταν τους λέει πως είναι στο σπίτι και ο αγαπημένος της. Ο Ταρίκ μένει άφωνος όταν βλέπει στο σαλόνι έναν άντρα, τον Τζεμ. Ξέρει πως όλα αυτά είναι στημένα από τη Ράνα. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο μέρος όπου γίνεται το πάρτι και μαθαίνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα ακόμα κόλπο της Παρλά για να μείνει μόνη της με τον Κερέμ αλλά το σχέδιο της απέτυχε.

Ο Κερέμ όμως, σκέφτεται πως απλά η Παρλά έκανε κάποιο λάθος στην ημερομηνία της εκδήλωσης. Όμως του Κερέμ του αρέσει το μέρος και προτείνει στη Σουρεγιά να δειπνήσουν εκεί οι δυο τους. Η Σουρεγιά χαίρεται αλλά θέλει να μάθει αν ο Κερέμ έχει αισθήματα για την Παρλά. Στο σπίτι της Ράνα, ο Τζεμ συνεχώς κάνει κομπλιμέντα στη Ράνα και ο Ταρίκ προσπαθεί να συγκρατηθεί. Ο Ταρίκ ζητάει να πάει στο μπάνιο και η Ράνα τον συνοδεύει. Ο Ταρίκ της λέει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι και εκείνη του απαντάει πως της αρέσει πραγματικά ο Τζεμ. Ο Ταρίκ ζηλεύει και θυμώνει.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments