Lifestyle

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης
Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια και ο ράπερ είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι και από ότι όλα δείχνουν χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μάλιστα η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και το πώς γνωρίστηκαν. Ακόμα σε μία από τις προσωπικές αναρτήσεις η παρουσιάστρια είχε προκαλέσει τον Snik να σηκωθεί από το pc του.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές εβδομάδες το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση του, ενώ από ότι φαίνεται από το ρεπορτάζ το ζευγάρι χώρισε. Ακόμη, σύμφωνα με ρεπορτάζ, «Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν μη αναστρέψιμα.» Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξακολουθούν να μένουν μαζί

Το ζευγάρι πάντως εξακολουθεί να μένει μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στη Νέα Πεντέλη. Αυτές τις μέρες μάλιστα φιλοξενούν εκεί και τη μητέρα της που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα – οι δυο γυναίκες μάλιστα εθεάθησαν μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

Όσο για την Ηλιάνα, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο ΟΚ! στα τέλη Ιανουαρίου, δήλωνε για τον αγαπημένο της: «Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν (…) Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Άλλη πηγή αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι. «Είχε ξαναψάξει δικό της σπίτι πριν από λίγο καιρό, αλλά στο τέλος τα είχαν ξαναβρεί. Τώρα όμως φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένη να μείνει μόνη της». Μέχρι χτες βράδυ, ο Snik δεν είχε κάνει like σε φωτογραφία της συντρόφου του από τις 19 Μαρτίου, χωρίς όμως να έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύννεφα στην σχέση Ηλιάνας  – Snik

Σύμφωνα δε με όσα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Ελενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Στη συνέχεια όμως τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκαθάρισε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μπορεί να τα ξαναβρούν. Μην πέφτεις όμως θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments