Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/04/21]
Ζώδια σήμερα: Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα συνειδητοποιήσουν τα ζώδια ποιος ή τι εξαντλεί την ενέργειά τους.

Η επιρροή της Σελήνης μετατοπίζεται από τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις στο βαθύ και ουσιαστικό μοίρασμα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός

Τα ερωτικά σου θέματα μπορεί να χρειαστεί να μπουν για λίγο σε δεύτερη μοίρα ενώ επιδιώκεις άλλους μακροπρόθεσμους στόχους. Μπορεί ο εραστής σου να έχει την απαίτηση να του δώσεις όλη την προσοχή που πιστεύει πως χρειάζεται. Αυτό όμως αποδεικνύει πως δεν καταλαβαίνει το πάθος που έχεις για τις φιλοδοξίες σου. Κι αυτό απαιτεί μια διευκρινιστική συζήτηση ανάμεσά σας.

Ταύρος 

Θα μπεις στον πειρασμό να ταράξεις για λίγο τα νερά της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερη, θα απολαύσεις τα αποτελέσματα και θα παρακολουθήσεις τις εξελίξεις, της αναταραχής που θα δημιουργήσεις. Αν όμως είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να βάλεις τον αγαπημένο σου στην εικόνα για να καταλάβει το λόγο που η υποκίνηση μιας αλλαγής είναι σημαντική. Δεν θα του ζητήσεις την άδεια, απλά πρέπει να τον προετοιμάσεις για τον ερωτικό αυθορμητισμό που πρόκειται να βιώσει μαζί σου.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση ή ανταλλαγή με τον εραστή σου, να γνωρίζεις πως υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι για να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Επειδή το πάθος ή η αποφασιστικότητά σου μπορεί να του φανούν πολύ επιθετικά και δεν θα συνεισφέρουν στη θετική επικοινωνία ανάμεσά σας. Να είσαι σίγουρη πως η καλοσύνη και η συμπόνια θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Και τα δύο μπορούν να σε βοηθήσουν επίσης, να κάνεις λιγότερες υποθέσεις και να μην δημιουργήσεις προβλήματα.

Καρκίνος

Μια ρομαντική ευκαιρία δεν είναι πέρα από τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να την εκμεταλλευτείς. Θα πρέπει να αισθάνεσαι εμπνευσμένη ή ακόμα και ενθουσιασμένη. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως αξιοποιώντας την, θα φέρεις αλλαγές στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Όμως είναι σημαντικό να πιστέψεις πως αυτό που κλίνει την απόσταση είναι σωστό, έγκαιρο, υγιές και χρήσιμο. Απέρριψε τυχόν αμφιβολίες και κράτησε κοντά σου αυτό ή αυτόν που προορίζεται για σένα. svg%3E

Λέων 

Η επιρροή της Σελήνης μετατοπίζεται από τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις στο βαθύ και ουσιαστικό μοίρασμα. Αυτό καθιστά ιδανική τη χρονική στιγμή για να ρωτήσεις αυτόν που αγαπάς αν είναι πρόθυμος να κάνει κάτι ενδιαφέρον ή ασυνήθιστο μαζί σου. Σκάβοντας βαθιά και αγκαλιάζοντας ένα καινούργιο επίπεδο διαφάνειας, μπορείτε να πετύχετε μαζί περισσότερη ηρεμία στον κόσμο σας. Η αγάπη έχει την ικανότητα να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές και το νέο βάθος της ανταλλαγής που προσφέρεται τώρα, μπορεί να εξαφανίσει κάθε σκοτεινό σύννεφο ή φόβο.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα συνειδητοποιήσεις ποιος ή τι εξαντλεί την ενέργειά σου και γιατί χρειάζεσαι λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Αυτή η σεληνιακή επιρροή θα σε κάνει επίσης λίγο πιο συναισθηματική με τα ερωτικά σου θέματα. Θα αποδεχτείς μάλιστα, πως αισθάνεσαι πιο εύθικτη με τον εραστή σου. Όλοι το βιώνουμε κάποια στιγμή αλλά πίστεψε πως θα είναι σύντομο.

Ζυγός 

Μπορεί ο εραστής σου να μην είναι τόσο δεκτικός όσο θα ήθελες σήμερα. Αντί όμως να περιμένεις με ανυπομονησία την απάντησή του, τίποτα δεν σε εμποδίζει να την ενθαρρύνεις. Ξέρεις πως αν γίνεις πιο πιεστική ή αποφασιστική, δεν θα ωφελήσει με κανένα τρόπο τώρα. Ωστόσο, υπενθυμίζοντας στο αντικείμενο του πόθου σου, γιατί η βελτιωμένη επικοινωνία είναι σημαντική για σένα μπορεί να διασφαλίσεις, πως θα διευρυνθούν οι γραμμές επικοινωνίας σας.

Σκορπιός

Οι πεποιθήσεις και οι αρχές είναι σημαντικές για σένα! Όμως θα ανακαλύψεις πως ο εραστής ή το ερωτικό σου ενδιαφέρον προσεγγίζει με λάθος τρόπο αυτό που πιστεύεις πως είναι σωστό. Μην αφήσεις να δημιουργηθούν εντάσεις εξαιτίας της διαφοράς των απόψεών σας. Ο αγαπημένος σου δικαιούται τη δική του γνώμη. Επομένως προς το παρόν, άκουσέ τον πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα σχετικά με το ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος. svg%3E

Τοξότης 

Μπορεί να γνωρίζεις πως υπάρχει διαφορά στις σχέσεις που δημιουργούνται έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα και στο δέσιμο που υπάρχει με τον εραστή σου. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως θα αποδειχθεί χρήσιμη μια έγκαιρη συζήτηση με το ταίρι σου, για να συνεχίσει να επικρατεί θετική ατμόσφαιρα στο δεσμό σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείς μαζί του τα παθιασμένα σου οράματα και να του εξηγήσεις πως πρέπει να παραμερίσεις για λίγο αυτά που μοιράζεσαι μαζί του για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί στο μέλλον!

Αιγόκερως

Ίσως θελήσεις να προσκολληθείς σε ό, τι είναι άνετο στην ερωτική σου ζωή, αλλά θα νιώσεις πως ένα ερωτικό σου ζήτημα πρέπει να διορθωθεί τώρα. Αυτό σε μεταφέρει σε άβολα μέρη. Ωστόσο, μπορεί να έχεις φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν σκέφτεσαι πλέον τι πρέπει να γίνει και είσαι έτοιμη να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Όσο πιο γρήγορα ανοιχτείς σ’ αυτόν που αγαπάς και του εξηγήσεις τι δεν είναι απαραίτητο τόσο πιο γρήγορα μπορεί να σημειωθεί πρόοδος.

Υδροχόος

Ένα κύμα θετικής ενέργειας συνεχίζει να διαπερνά την ερωτική σου ζωή. Αυτό θα ενθαρρύνει την εκπληκτικά γρήγορη ανάπτυξη των ρομαντικών συναισθημάτων ανάμεσά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για να αισθανθείς πιο θετική και ενθουσιασμένη. Θα πρέπει όμως να παραμείνεις προσγειωμένη για να πετύχεις την παθιασμένη μακροπρόθεσμη πρόοδο που επιθυμείς.

Ιχθύες

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα ρίξει φως σε ένα ρομαντικό θέμα ή σε μια σχέση που δυσκολεύεσαι να επιλύσεις. Μήπως φταίει η υπερηφάνεια σου που το εμποδίζει; Μήπως έχει να κάνει με το «εγώ» σου αυτό που σε αποτρέπει από το να ζητήσεις βοήθεια ή υποστήριξη; Δείξε τον ευάλωτο εαυτό σου για λίγο. Ίσως είναι αυτό που χρειάζεται για να εκφραστείς ανοιχτά, ειλικρινά και να λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments