Video

MasterChef spoiler 10/4: Αποχώρηση έκπληξη για παίχτη φαβορί

MasterChef spoiler 10/4: Αποχώρηση έκπληξη για παίχτη φαβορί
MasterChef spoiler 10/4: Το σημερινό spoiler για το MasterChef spoiler δείχνει αποχώρηση παίχτη που θεωρείται από πολλούς φαβορί.

Το σημερινό spoiler για το MasterChef (10/4) φαίνεται να δείχνει προς αποχώρηση ενός παίχτη που από πολλούς έχει θεωρηθεί φαβορί.

Αίσθηση είχε προκαλέσει ακόμα η είδηση ότι παλαιότερος παίκτης του ριάλιτι, θα γίνει και πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη.

MasterChef spoiler 10/4: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Σήμερα, θα ψηφιστούν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση. Μαργαρίτα, Μαρία και Τζαμάλ θα διαγωνιστούν για να παραμείνουν στο MasterChef. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αντιγράψουν πιάτο του pastry chef Μαρίνου Κοσμά και το πιάτο αντιγραφής θα είναι πολύ δύσκολο, στα όρια του αδύνατου.

MasterChef spoiler 10/4

Το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι τραγικό για κάποιους. «Πρέπει να έγινε κάποιο ατύχημα τελευταία στιγμή» ακούγεται να λέει ο σεφ λίγο πριν την αποχώρηση «έκπληξη».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορούν, ένας παίκτης που ολοκληρώνει την προσπάθειά του πριν τελειώσει ο χρόνος, τρέχει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί έναν συμπαίκτη – αντίπαλο στη δοκιμασία απόχώρησης. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα tweets με το hashtag #MasterChefGR και τις τελευταίες ώρες έχουν γραφτεί εκατοντάδες. Φαίνεται πως θα ανάψει φωτιές το νέο επεισόδιο, καθώς η αγωνία είναι στο κατακόρυφο.

MasterChef spoiler 10/4: Δύσκολο το κλίμα στους μπλε

Δύσκολη και απαιτητική αναμένεται να είναι η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef. Η Μπλε ομάδα ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία και οι παίκτες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την ατομική ασυλία. Η Μαργαρίτα ανέβηκε στον 7ο ουρανό κερδίζοντας τα 10.000 ευρώ του Silver Award, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα της τη νίκη. «Ήρθε η δικαίωση της Λίας και εμένα η κατρακύλα μου», είπε.

Η Μαργαρίτα αρνήθηκε να συμμετάσχει καθώς θεώρησε ότι φέρει μέρος της ευθύνης για την ήττα της ομάδας. Κριτές και συμπαίκτες απάντησαν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική. Παρ’ όλα αυτά, η Μαργαρίτα θέλησε να ακολουθήσει την απόφασή της και τελικά δεν μαγείρεψε. Από τις υπόλοιπους τέσσερις, ο Στέφανος είχε την καλύτερη προσπάθεια και κέρδισε την ασυλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments