Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/04/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, τα ζώδια έρχονται αντιμέτωπα με πολλές ανατροπές και αλλαγές.

Κριός

Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί να παραμεριστεί για λίγο, επειδή κάτι άλλο στα επαγγελματικά σου θα απαιτήσει την αμέριστη προσοχή σου και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικό είναι. Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως η δουλειά πρέπει να έρχεται πριν από την ευχαρίστηση, πιθανόν να αποκτήσεις την υποστήριξη του εραστή σου. Ίσως είναι καιρός να τον εμπλέξεις περισσότερο με μια διαδικασία, παρά να τον παρακάμψεις.

Ταύρος

Αν τα ερωτικά σου ήταν χαοτικά τελευταία, τότε καλύτερα να ακολουθήσεις το ρεύμα, παρά να αντισταθείς σε ό,τι αλλάζει. Για να διατηρήσεις όμως την ψυχραιμία σου, πρέπει να νιώθεις καλά. Η αρνητική ενέργεια επίσης, ίσως προσπαθήσει να σε επηρεάσει. Γι’ αυτό ό,τι αφορά τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου, φρόντισε να κάνεις προσεκτικά τις επιλογές σου.

Δίδυμοι

Μια αλλαγή που ίσως θέλεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, ίσως συνδεθεί με κάτι που έγινε στο παρελθόν και δεν θα ήθελες να επαναλάβεις. Όμως όπως έχεις εξελιχθεί εσύ, έτσι εξελίχθηκαν και τα ρομαντικά σου όνειρα! Γι’ αυτό μην συγκρίνεις αυτό που συμβαίνει τώρα με ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, πίστεψε πως σε υποστηρίζει.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές αναζητήσεις θα κυριαρχήσουν στις σκέψεις σου και θα υποστηρίξουν πολλές ενέργειες. Μπορείς όμως να απελευθερωθείς από την πίεση, με τη συμμετοχή του εραστή σου, σ’ αυτό που θέλεις να συμβεί. Η ανάμιξη των ταλέντων σας, δεν θα σε ανακουφίσει απλά από το άγχος! Κάτι τέτοιο θα σε κάνει επίσης να νιώσεις πιο σίγουρη κι αισιόδοξη για να προχωρήσετε μαζί σε κάτι που δεν είχατε αποφασίσει ακόμα. svg%3E

Λέων

Μπορεί να μην έχεις προετοιμάσει αυτά που θα πεις σχετικά με τις μεγάλες ιδέες ή τα τολμηρά μελλοντικά σου οράματα. Όμως μπορείς να εμπιστευτείς πως το ταίρι σου, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ή την εξάλειψη των αμφιβολιών ή των απογοητεύσεων που συνδέονται μ’ αυτό που θέλεις να πετύχεις. Άφησέ τον λοιπόν να σε βοηθήσει ώστε να βάλεις μια σημαντική φιλοδοξία σου, στο σωστό δρόμο.

Παρθένος

Μπορεί να έχεις κάνει καλή δουλειά για την εξάλειψη της βαρετής ρουτίνας στον κόσμο σου γενικά. Θα χρειαστεί όμως να βάλεις φρένο σε περαιτέρω αλλαγές και βελτιώσεις. Είναι καιρός να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για να στρέψεις την εστίασή σου σε ρομαντικά σενάρια που αφορούν τη σχέση σου και που θα επωφεληθούν από μια ανασκόπηση. Η απόσταση που δημιουργείται τώρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε περισσότερες από μία…. ακριβείς πληροφορίες ή προοπτικές.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, μπορεί να εξαρτάται από σένα να δείξεις στον εραστή σου, πόσο γρήγορα μπορείς να βρεθείς στο πλάι του όταν σε χρειαστεί. Αυτό όμως απαιτεί να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης για να έχεις τη δυνατότητα να τον βοηθήσεις. Να ξέρεις πως η συμμετοχή και η υποστήριξή σου, θα είναι ευπρόσδεκτες και συγκινητικές.

Σκορπιός

Καθώς μια πόρτα κλείνει στην ερωτική σου ζωή μια άλλη ανοίγει. Ό,τι έχεις χάσει όμως, σου επιτρέπει να προσαρμόσεις με καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να αποβάλεις την αρνητική ενέργεια από τον κόσμο σου και να κάνεις το ρομαντικό σου μέλλον να γίνει αυτό που θέλεις κι όχι αυτό που έχεις συνηθίσει να δέχεσαι. svg%3E

Τοξότης

Παρόλο που θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις, επικοινωνίες ή λόγια αυτό το διάστημα, ίσως χρειαστεί να προσέξεις μερικά συγκεκριμένα σημεία που έθεσε ο εραστής σου. Επειδή τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές μπορεί να θολώσουν το μήνυμα που προσπαθεί να γίνει κατανοητό. Συνεχίστε λοιπόν τις συζητήσεις μεταξύ σας αλλά προσπάθησε να ακούσεις, με ανοιχτό μυαλό.

Αιγόκερως

Ένα ρομαντικό θέμα θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό, ειδικά αν αφορά το σπίτι ή ένα μέλος της οικογένειας. Μπορεί κάποια συζήτηση να χρειαστεί να ακολουθήσει μια άβολη περιοχή. Μόλις όμως την ξεπεράσεις, θα επικρατήσει η αρμονία και η ειρήνη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαβεβαιώσεις το ταίρι σου, πως καταλαβαίνεις την ανάγκη της λύσης που απαιτείται.

Υδροχόος

Αν αναρωτιέσαι μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να υποκινήσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου, να ξέρεις πως οι θεοί της επικοινωνίας είναι στο πλευρό σου. Θα δοθεί μεγάλη προσοχή στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον και θα χρειαστεί να επαναλάβετε με το ταίρι σου, ορισμένες προτεραιότητες. Μη φοβηθείς με τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης! Η διαβεβαίωση μπορεί να προέλθει από αυτό που αποκαλύπτεται ή επιβεβαιώνεται.

Ιχθύες

Ένα πιο ανοιχτό μυαλό απέναντι στις δυνατότητες που δεν έχεις σκεφτεί, μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Οι τυχόν προκλήσεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή, ίσως σου φανούν πιο περίπλοκες από ό,τι είναι πραγματικά. Μην τις αφήσεις όμως να σου προκαλέσουν αμφιβολίες. Οι αποφάσεις που λαμβάνεις τώρα, θα υποστηρίζονται από λογική και ρεαλισμό. Με αυτόν τον τρόπο οι επιπλοκές θα εξαφανιστούν, μία προς μία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments