Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί ο γιος του

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί ο γιος του
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκίνησε με τον επικήδειο λόγο του ο γιος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στην κηδεία του που έγινε σήμερα στην Καλλίφυτο Δράμας.

Ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, κηδεύτηκε σήμερα στην Καλλίφυτο Δράμας και συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο «αντίο». Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με την Αστυνομία να έχει στα χέρια της βίντεο από τους δράστες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί ο γιος του

Ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του, Δημήτρη, «ράγισε καρδιές» ενώ μιλούσε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον πατέρα του, ο οποίος όπως τόνισε «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε». Γιώργος Καραϊβάζ

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε σε ανάρτησή της η αδερφή του στα social media.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε στενό κύκλο λόγω κορωνοϊού η κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, στο εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό.

Γιώργος Καραϊβάζ

Ο δημοσιογράφος ήταν πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα έδινε το «παρών» κυριολεκτικά όλο το χωριό.

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα βίντεο της Αστυνομίας

Bίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι δολοφόνοι φαίνονται πέντε λεπτά πριν βάλουν σε εφαρμογή το δολοφονικό τους σχέδιο. Τα δύο άτομα φαίνονται πάνω στο μαύρο σκούτερ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments