Ελλάδα

Τροχαίο Γαύδος: Φοιτήτρια η νεκρή κοπέλα

Τροχαίο Γαύδος: Φοιτήτρια η νεκρή κοπέλα
Τροχαίο Γαύδος: Συγκλονίζει ο λόγος που είχε ταξιδέψει στο νησί νότια της Κρήτης η νεαρή φοιτήτρια από την Κέρκυρα. Θρήνος στο Πολυεχνείο για τον χαμό της.

Η Γαύδος βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην 25χρονη κοπέλα, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό ήταν φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η είδηση ήρθε να προστεθεί στα πολλά άσχημα νέα του τελευταίου διαστήματος, όπως τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου στην Αμαλιάδα που πέθανε μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο μικρό νησί νότια της Κρήτης η φοιτήτρια του Πολυτεχνείου στα Χανιά.

Η άτυχη 25χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή, όπως αναφέρει το flashnews.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Τροχαίο Γαύδος: Φοιτήτρια η νεκρή κοπέλα

Τροχαίο Γαύδος: Φοιτήτρια η νεκρή κοπέλα

Τροχαίο Γαύδος: Γιατί βρέθηκε στη Γαύδο η 25χρονη φοιτήτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίεργο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας ήταν πως η 25χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, ενώ έχει γεμίσει θλίψη τους συμφοιτητές της στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Για την ανάσυρση της σορού της άτυχης 25χρονης κοπέλας από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με το Λιμενικό που πήγε στο σημείο από την θάλασσα και πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.

Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής 11 Απριλίου και με το ΕΓ/ΟΓ «Σαμαριά» μεταφέρθηκε στη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο μεταξύ περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments