Lifestyle

Θεοφανία Παπαθωμά: Τι λέει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»

Θεοφανία Παπαθωμά: Τι λέει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»
Θεοφανία Παπαθωμά: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δημοφιλή σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε τι της λέει η κόρη της για τον ρόλο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για τον ρόλο της «Βιολέττας» στις «Άγριες Μέλισσες», την εξέλιξη της σειράς, αλλά και τι της λέει η κόρη της όταν τη βλέπει στην τηλεόραση. Να θυμίσουμε ότι η σειρά είναι σε κομβικό σημείο αφού ο «Νικηφόρος» έχει χάσει τον έλεγχο μετά την αποκάλυψη της «Ασημίνας», με την «Ελένη» να προσπαθεί να βοηθήσει τις αδερφές της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου καλωσόρισε σήμερα Κυριακή (11/4) στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στα τρία της παιδιά, αλλά και στο θέμα της μητρότητας. «Πρώτος ρόλος είναι της μητρότητας και μετά έρχονται όλα τα άλλα, έτσι πρέπει να είναι», τόνισε.

Θεοφανία Παπαθωμά: Θέλησε να γίνει μητέρα πολύ νωρίς

Τα παιδιά της είναι ό, τι πολυτιμότερο έχει αφού από πολύ νωρίς ένιωσε την επιθυμία να γίνει μητέρα. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο θαύμα της εμπειρίας που έζησε όταν πήρε την απόφαση να γεννήσει μόνη στο σπίτι, μία εμπειρία που θα ήθελε να έχει ζήσει από τη γέννα της πρώτης της κόρης αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

Είπε ότι τα παιδιά και ο σύζυγός της έλειπαν και η μαία μάλιστα άργησε να έρθει, άρα η ηθοποιός ήταν ολομόναχη. «Ήταν μία φανταστική εμπειρία που δεν αλλάζω με τίποτα. Βιώνεις τη γέννηση του παιδιού σου με όλη την ιερότητα όπως ακριβώς πρέπει. Δεν φοβήθηκα γιατί έχω εμπιστοσύνη στο σώμα μου και στον Θεό. Ξέρω να ακούω το σώμα μου», περιέγραψε.

Θεοφανία Παπαθωμά: Τι λέει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»

Θεοφανία Παπαθωμά: Τι λέει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»

Τι είπε για την εξέλιξη της σειράς

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», αλλά και πως αντιλαμβάνονται τα παιδιά της το ότι τη βλέπουν στην τηλεόραση.

Αστεία είναι η αντίδραση της μικρής της κόρης που δεν θέλει καθόλου να βλέπει τη σειρά εξαιτίας του… «Δούκα Σεβαστού» (ρόλο που ερμηνεύει ο Λεωνίδας Κακούρης) κι όποτε την πετυχαίνει αρχίζει τις φωνές. «Η μικρή τα νεύρα της, δεν θέλει καθόλου να το βλέπει. Λέει “όχι Δούκα, όχι Δούκα”, η Αγάπη (σ.σ. η μεγαλύτερη κόρη της) θέλει να το βλέπει, της αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς το αντιλαμβάνονται, η αλήθεια είναι. Η μικρή μου λέει “γιατί δύο μαμάδες; Εσύ και αυτή”. Τι να της πω; Ότι αυτή είναι ψεύτικη; Είναι δύσκολο να το κατανοήσει», δήλωσε η ηθοποιός.

Θεοφανία Παπαθωμά: Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments