Πολιτική

Πελώνη: Φωνή μιζέριας ο ΣΥΡΙΖΑ

Πελώνη: Φωνή μιζέριας ο ΣΥΡΙΖΑ
Πελώνη: Στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της πανδημίας απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κάνοντας λόγο για «κορωνοκαπηλεία».

Απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείρηση της πανδημίας, εξέδωσε η κυβέρνηση δια της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστετελίας Πελώνη, κατηγορώντας τον για «κορωνοκαπηλεία» και χαρακτηρίζοντάς τον ως μια φωνή μιζέριας.

Την ίδια ώρα νέα δησμοσκόπηση της Prorata, αναφέρει ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι δυσαρεστημένη από τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ στις 9 μονάδες βρίσκεται η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων. Πελώνη

Πελώνη: Η ανακοίνωσή της

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά. Με fake news και κορωνοκαπηλεία υπονομεύει κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης και των πολιτών για έξοδο από την πρωτοφανή δοκιμασία της πανδημίας. Και το τέλος της δοκιμασίας είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Όσο περισσότεροι πολίτες και μάλιστα ευάλωτοι απέναντι στον ιό, εμβολιαστούν, τόσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να εμβολιαστούν οι πολίτες δια της πειθούς; Κι αν όχι, τί ακριβώς προτείνει; Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας. Γνωρίζει καλά ότι τελειώνει ο χρόνος της επένδυσης στον φόβο της πανδημίας. Οι πολίτες βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό τον τρομάζει. Γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Στο σκοτάδι.

Υ.Γ. Ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε να πει μια θετική κουβέντα για τον εμβολιασμό, είναι ο Νίκος Φίλης. Συστήνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει την ανάρτησή του για την εμπειρία από τον εμβολιασμό του». Πελώνη

Κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

«Χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής και έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε και πάλι απόψε ως ένας εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός. Την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει και οι εργαζόμενοι σε αυτό καταγγέλλουν ότι δεκάδες συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, αυτός με τρόπο σοκαριστικό δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Προσπάθησε με ψέματα, για μια ακόμη φορά, να δημιουργήσει μια πλασματική εικόνα επιτυχίας στο πρόγραμμα εμβολιασμού λέγοντας πως έχουν εμβολιαστεί 2 εκατομμύρια πολίτες, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις είναι μόλις 704.000. Για το δε μπάχαλο που προκαλεί η πολιτική του βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και καταστρέφοντας την οικονομία, ως συνήθως φταίνε οι άλλοι. Από τους πολίτες έως τους επιστήμονες και τα ΜΜΕ. Γι` αυτόν το μόνο πρόβλημα είναι η επικοινωνία», προσθέτει.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ανίκανος είναι να διαχειριστεί την διπλή κρίση που μαστίζει την χώρα και άρα πόσο επικίνδυνος. Να ξέρει ότι για τους πολίτες η ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο έχει ένα όνομα: Μητσοτάκης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments