Video

Survivor spoiler 11/4: Άγριος καβγάς Αλέξη και Ηλία

Survivor spoiler 11/4: Άγριος καβγάς Αλέξη και Ηλία
Survivor spoiler 11/4: Λίγο πριν το αγώνισμα ξέσπασε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Αλέξη Παππά.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι ότι θα δούμε απίστευτα πράγματα να γίνονται στο Survivor 4.

Ποτέ πριν οι παίκτες δεν έβγαιναν τόσο εκτός εαυτού, αφού πιθανότατα να μην είχαν δώσει έμφαση τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι. Φέτος βλέπουμε πως έχουμε δύο είδη ανθρώπων. Αυτούς που ασχολούνται με τα αγωνίσματα και αυτούς που κυρίως χρησιμοποιούν άλλα μέσα. Όπως θα δούμε στο trailer οι δύο ομάδες θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, για να παίξουν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Λίγο πριν το αγώνισμα όμως ξέσπασε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Αλέξη Παππά.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Αλέξης ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό, πως ο παίκτης που θα ψηφίζει σε κάθε συμβούλιο θα είναι ο Ηλίας. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως θα οδηγήσει σε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο κόκκινων παικτών, με αποτέλεσμα έναν αναπόφευκτο τσακωμό. «Ψήφιζέ με όσο θες, εσύ έχεις θέμα με εμένα. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Άντε φύγε από δώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής

Θέμα ωρών η αποχώρηση Παππά

Από ότι όλα δείχνουν, η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Στην επόμενη ψηφοφορία που οι κόκκινοι θα χάσουν ασυλία ο Αλέξης Παππάς θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος;

Ότι σ’ όλες τις ψηφοφορίες που ήταν υποψήφιος αλλά και στην τελευταία ο Αλέξης τα κατάφερνε την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και προχτές, αφού ήταν τυχερός και βρήκε απέναντί του την Χριστίνα Κεφαλά. Και πάλι όμως η διαφορά τους ήταν ελάχιστη. Πλέον τόσο αδύναμος παίκτης στις ψηφοφορίες δεν υπάρχει, αφού και ο Κώστας Παπαδόπουλος απέδειξε πως έχει “ρεύμα” από τους τηλεθεατές.

Οπότε από ότι φαίνεται, η αποχώρηση του Αλέξη Παππά θα γίνει μέχρι το Πάσχα. Και φυσικά σε περίπτωση που επιστρέψει στο παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης δεν θα τον βρει μέσα.

Χαμός στην παραλία – «Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης»

Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, αυτό της Τετάρτης, που βρήκε ξανά σε κόντρα τις δύο ομάδες.

Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις με αποκορύφωμα εκείνη του Κορομί για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος τον αποκάλεσε «μοντέρνο καραγκιόζη», σε συζήτησή του με τον Κώστα Παπαδόπουλο. «Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας λέγοντας ο Τριαντάφυλλος τι είναι και πως είναι. Αφού είναι εθνικός ήρωας» πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. «Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης!». «Το παιδί είχε αφίσες μου στο δωμάτιό του», ανέφερε ο τραγουδιστής στην κάμερα για τον Κορομί, ενώ για ακόμη μια ψηφοφορία αποδείχτηκε ανίκητος.

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος για ακόμη μια φορά έδειξε πως έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ, ενώ τόνισε με στόμφο πως είναι υποψήφιος με τρία «παλτά», όπως αποκάλεσε τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments