Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Νέο περιστατικό στην Κυψέλη

Επίθεση με καυστικό υγρό: Νέο περιστατικό στην Κυψέλη
Επίθεση με καυστικό υγρό: Νέο περιστατικό με θύμα γυναίκα στην Κυψέλη συνέβη τις προηγούμενες μέρες. Θυμίζει τις υποθέσεις της Ιωάννας και της Κούνεβα.

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε μία γυναίκα στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη, κοντά σε εκκλησία της περιοχής. Το περιστατικό θυμίζει την επίθεση στην Καλλιθέα στην Ιωάννα από 36χρονη που ο εισαγγελέας ζητά να καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ή την παλιότερη επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα στα Πετράλωνα.

Η γυναίκα περπατούσε στην περιοχή  της Κυψέλης όταν την πλησίασε ένας άνδρας και της έβαλε ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της. Η γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Άγνωστο παραμένει ακόμα τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης, όπως άγνωστα είναι και τα κίνητρά του.

Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν εξελίξεις και στην υπόθεση της Ιωάννας, καθώς η 36χρονη που της επιτέθηκε, ζήτησε συγνώμη έναν χρόνο μετά, αλλά το θύμα δεν τη δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν. Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα.  

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ομολογία για την επίθεση στην Καλλιθέα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ομολογία για την επίθεση στην Καλλιθέα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ομολογία για την επίθεση στην Καλλιθέα

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην Αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η 36χρονη έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα. Η 36χρονη πάντως δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και προτίμησε να το κάνει προφορικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νούλης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα, αξιολογώντας τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που έδειξαν ότι η ποσότητα και η πυκνότητα του καυστικού υγρού ήταν μεγάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments