Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Πήρε εξιτήριο η 25χρονη

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Πήρε εξιτήριο η 25χρονη
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Η νεαρή γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

Η 25χρονη που δέχθηκε την επίθεση στην Κυψέλη πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλευόταν, ενώ η εγκυμοσύνη της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πανί που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση περιείχε χλωρίνη και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη.

Η επίθεση προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χείλη της 25χρονης κοπέλας, ωστόσο είναι καλά στην υγεία της και η ίδια πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες νοσηλείας. Τελικά το καυστικό υγρό με το οποίο είχε εμποτιστεί το πανί ήταν χλωρίνη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σκοπεύουν να πάρουν καταθέσεις τόσο από την 25χρονη γυναίκα όσο και από την οικογένεια και τους γείτονές της, θέλοντας να καλύψουν τα ερωτηματικά που υπάρχουν στην υπόθεση και ελπίζοντας να βρουν απαντήσεις. Όσον περνούν οι μέρες ο κλοιός στενεύει γύρω από τον δράστη, με την αστυνομία να εκτιμά πως πίσω από την επίθεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που είχε με την 25χρονη.

Το χρονικό της επίθεσης

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο όπου έγινε η νέα φρικιαστική επίθεση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Αρχικά οι γιατροί δεν είχαν ξεκαθαρίσει από τι ακριβώς καυστικό υγρό προήλθαν τα εγκαύματα, όμως πλέον γνωρίζουν ότι επρόκειτο για χλωρίνη. Αμέσως μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments