Lifestyle

Survivor spoiler 14/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler 14/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor spoiler 14/4: Η τετράδα των υποψηφίων αποτελείται από τους Τριαντάφυλλο, Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Ημέρα αποχώρησης είναι η Τετάρτη για το Survivor, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποιος θα είναι αυτός που θα πει “αντίο” στο παιχνίδι επιβίωσης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο είναι υποψήφιοι δύο Κόκκινοι και δύο Μπλε. Συγκεκριμένα, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλος Γαλακτερός και Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκονται στον τάκο.

Survivor spoiler 14/4: Ποιος θα αποχαιρετήσει;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Τριαντάφυλλος και Παύλος Γαλακτερός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Το κοινό τους στηρίζει και οι δύο θα συνεχίζουν στο παιχνίδι. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος και στην τελευταία θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια αν επιβεβαιωθούν τα spoilers είναι αυτή που δεν προτίμησε το κοινό και που το βράδυ θα δούμε να μαζεύει τα πράγματά της για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 14/4: Tι είδαμε χτες

Οι Μπλε ήταν αυτοί που νίκησαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να δείξουν δύο υποψήφιους. Με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ήδη στον τάκο από την προηγούμενη ημέρα, η κάλπη θα έβγαζε το δεύτερο πρόσωπο από την κόκκινη ομάδα. Αυτό ήταν ο Τριαντάφυλλος ο οποίος για έβδομη φορά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα, από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης, που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, που γύρισε από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε και κέρδισε την ατομική ασυλία, για να ψηφίσει τελικά την Ελευθερία Ελευθερίου. Έτσι, πλέον η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor, αποτελείται από τους Τριαντάφυλλο. Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments