Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν μπροστά σε νέες εκπλήξεις και προκλήσεις.

Κριός

Ο εραστής σου μπορεί να πιστεύει, πως ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή σου είναι να κρατάει στάση δραματική ή αντιφατική. Μπορείς όμως να τον βάλεις στη θέση του εξηγώντας του πως δεν θα ανεχτείς πλέον τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν δεν έχεις την ενέργεια να το κάνεις τώρα, άφησε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις τεταμένο κλίμα αν πιστεύεις πως σήμερα δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου.

Ταύρος

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα συναισθήματά σου. Θα επαναφέρεις στο μυαλό σου μια άσχημη ανάμνηση που σχετίζεται με μια προηγούμενη ιστορία αγάπης. Όμως η δύναμη να προχωρήσεις και να θεραπευτείς, είναι στο χέρι σου. Αν αφήσεις πίσω σου το παρελθόν… θα δημιουργήσεις ή θα ενισχύσεις τα όρια για να προστατεύσεις την καρδιά σου, εδώ και τώρα.

Δίδυμος

Έχεις την επιλογή για το αν ενθαρρύνεις την αρνητική ενέργεια που επηρεάζει τώρα την ερωτική σου ζωή. Χρειάζεται όμως να ακολουθήσεις την ανάλογη στάση και την σωστή προσέγγιση. Αν νιώσεις άνετα για να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου, τότε αυτό που δημιουργεί εντάσεις μπορεί να αλλάξει και να επέλθει χαρά και ηρεμία στη σχέση σας. 

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη και δεν έχεις προχωρήσει σε δημιουργία σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει, τότε θα ανακαλύψεις σήμερα πως τα αληθινά σου συναισθήματα γίνονται εμφανή. «Κάλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο λαός… κι αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή σου. Αν είσαι σε σχέση, γνωρίζεις πως οι πράξεις σου μιλούν πολύ πιο δυνατά από τα λόγια τώρα. Ακόμα κι αν δεν μιλήσεις καθόλου, οι κινήσεις σου θα αποκαλύψουν τι πραγματικά σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι για το σύντροφό σου.

Λέων

Για άλλη μια φορά, το να κάνεις μια απαραίτητη επισήμανση στο ταίρι σου, μπορεί να είναι προτεραιότητα. Όμως η επιλεγμένη προσέγγισή σου, μπορεί να είναι ορμητική κι επιθετική γι’ αυτό καλύτερα πριν μιλήσεις σκέψου τι θα πεις. Επειδή τίποτα δεν σε εμποδίζει να πεις την άποψή σου ή την αλήθεια σου, με ευγένεια και διακριτικότητα σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις στη διάρκεια της συζήτησης, είναι να ελέγχεις το ένθερμο πάθος σου!

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα θα εκπλαγείς από την επιθυμία σου, να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Όμως αυτή η νέα και βελτιωμένη στάση ίσως οφείλεται στο γεγονός πως αγκάλιασες και έμαθες από τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετώπισες. Μπορείς να εμπιστευτείς πως η καθοδήγηση από την εμπειρία που απέκτησες, θα σε οδηγήσει αναμφίβολα σε μια ευχάριστη… πιο εμπνευσμένη και παθιασμένη περιοχή.

Ζυγός

Αν ο εραστής ή το πιθανό σου ταίρι, έχει πεσμένη διάθεση ή αρνητικές προοπτικές, μπορεί πολύ εύκολα να ρίξει και τη δική σου ψυχολογία. Η επιλογή είναι προφανώς δική σου για το αν απορροφήσεις ή όχι την αρνητικότητά του. Η αποτροπή της και η βελτίωση της σχέσης σας συνεπάγεται μια δύσκολη συζήτηση. Όμως το ταίρι σου πρέπει να ξέρει πώς να συμπεριφέρεται – και να γνωρίζει πως η στάση του σε επηρεάζει.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να ξεκινήσεις μια ρομαντική περιπέτεια, θα εμπνευστείς για να χαρτογραφήσεις τη μελλοντική μαγεία που θέλεις να βιώσεις στο δεσμό σου. Η επιθυμία σου να βρεθείς κάπου αλλού θα είναι εξίσου ελκυστική ή δελεαστική για τον εραστή σου. Όμως προς το παρόν, ανταλλάξτε ιδέες μεταξύ σας. Όσο περισσότερο αφήνετε τη φαντασία σας να περιφέρεται γύρω από αυτό που λαχταράτε να ζήσετε σαν ζευγάρι, τόσο πιο εύκολα θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό, κι εμπνευσμένο, σέξι συγχρονισμό!

Τοξότης

Δεν υπάρχει λόγος να σε επηρεάσουν οι αρνητικές δονήσεις που επικρατούν στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Μην τις απορροφήσεις, γιατί έχεις τη δύναμη να τις εξαφανίσεις. Προς το παρόν, η δημιουργία ισορροπίας και αρμονίας θέτει το σκηνικό για ό,τι χρειάζεστε συναισθηματικά και σωματικά σαν ζευγάρι για να το καλλιεργήσετε και να το μοιραστείτε, εδώ και τώρα!

Αιγόκερως

Η αυθεντικότητα πρέπει να είναι το όνομα του παθιασμένου παιχνιδιού τώρα. Οτιδήποτε κρύβεται κάτω από το χαλί ή αγνοείται πρέπει να εμφανιστεί και να συζητηθεί. Είναι καιρός να ρίξεις εμπόδια, ή οτιδήποτε δημιουργεί τριβή στο δεσμό σου. Πρέπει να πιστέψεις πως τονίζοντας στο ταίρι σου τις αδυναμίες του δεσμού σας μπορείτε μαζί να συνεισφέρετε για να ανθίσει και πάλι ο έρωτάς σας και να ισορροπήσει η σχέση σας.

Υδροχόος

Υπάρχει μια απαισιοδοξία τώρα στην ερωτική σου ζωή, αλλά μπορείς να εστιάσεις στη δημιουργία θετικών εξελίξεων και αποτελεσμάτων.. Ξέρεις πως τίποτα ευχάριστο ή παραγωγικό δεν μπορεί να προέλθει από την απαισιοδοξία. Μην της επιτρέψεις να διαδραματίσει κανένα ρόλο στη διαμόρφωση της ερωτικής σου σχέσης.

Ιχθύς

Οποιαδήποτε αναταραχή κι αν βιώνεις στα ερωτικά σου, πιθανόν να είναι σύντομη. Γι’ αυτό μην θεωρείς πρόβλημα τη διαταραχή της αρμονίας και της ισορροπίας που έχεις εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσεις. Αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσεις εμπειρία και σοφία από την κατάσταση που περνάς. Και έχει μεγάλη σημασία, ο τρόπος που θα χειριστείς το θέμα για να το αποτρέψεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments