Lifestyle

Survivor spoiler 15/4: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας

Survivor spoiler 15/4: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας
Survivor spoiler 15/4: Αναλυτικά τα ποσοστά που πήρε ο κάθε παίκτης. Τι συμβαίνει με Τριαντάφυλλο;

Η Ελευθερία Ελευθερίου από το βράδυ της Τετάρτης (14/4) αποτελεί παρελθόν από το Survivor. H Κύπρια τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και είπε “αντίο” στο παιχνίδι επιβίωσης επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Την ίδια ώρα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιους στήριξαν οι τηλεθεατές.

Όπως διέρρευσε από την παραγωγή, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Παύλος Γαλακτερός και μάλιστα με καλή διαφορά από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχασε πολλές ψήφους σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα και τέταρτη η Ελευθερία.

Survivor spoiler 15/4: Αναλυτικά τα ποσοστά που πήρε ο κάθε παίκτης όπως αναφέρονται στο Athensmagazine.gr:

  • Παύλος Γαλακτερός 38%
  • Τριαντάφυλλος 30%
  • Κώστας Παπαδόπουλος 22%
  • Ελευθερία Ελευθερίου 10%

Survivor spoiler 15/4: Επικοινώνησε με τον γιο του ο Τριαντάφυλλος;

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Μπλε επικράτησαν με σκορ 10-6 και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, μέσω live μηνυμάτων, με την οικογένειά τους. Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς όμως ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήθελε όσο τίποτα άλλο το έπαθλο για να μιλήσει με τον γιο του, ο οποίος είχε γενέθλια. Μάλλον όμως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Οι πληροφορίες λένε πως οι Μπλε ζήτησαν από την παραγωγή ο τραγουδιστής να μιλήσει με την οικογένειά του λόγω της ημέρας. Παίκτης μάλιστα τόνισε πως δεν θα τον πείραζε στη θέση του να πάει ο Τριαντάφυλλος και να πάει εκείνος στο έπαθλο επικοινωνίας όταν κερδίσουν οι Κόκκινοι.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments